ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

От Администраторите!

(1/2) > >>

tritehiksa83:
Напомням на участниците във форума следното:
Лични нападки, обиди, закани и други подобни няма да се толерират!
Моля всички потребители да спазват правилата на форума!

Tritehiksa83 administrator.

Dispatcher:
Ще използвам тази тема за съобщения към всички потребители на форума!


Бих искал да помоля, ако някой потребител има забележки, предложения, съвети, опасения, се чувства обиден или нещо подобно от някоя тема или конкретно мнение, изразено от друг потребител, да използва функцията "информирай модератор" или чрез лично съобщение до мен да посочи проблема, за да се отреагира на време и надявам се адекватно, но от модератор. Оттук насетне самоуправни действия няма да толерирам. Благодаря!

Dispаtcher

Dispatcher:
Уважаеми потребители на този хубав форум,
Заради вчерашните ексцесии мислех надълго и нашироко да направя разбор, пълен с напътствия, че защо не и заплахи. Прегледът на темите, където такива неща се съдържат, ми показа обаче, че всичко вече е казвано по сто пъти, че и повече, та сигурно е омръзнало на всички. Затова и само ще отправя апел към вас да спазвате правилата на форума! Правите ли го, пишете ли за любимото си хоби уважавайки другите, няма да се налага да се намесвам където и да е, когато и да е. Случи ли се обратното, не се съмнявайте, реакцията ми няма да закъснее!
С пожелание за приятен и спорен ден,
Dispatcher (в някои среди известен като Прекото)  :)

Dispatcher:
Днес забелязах, че в системата за оценки един потребител, най-вероятно като отговор на даден му от друг потребител минус, беше поставил на свой ред минус на последния, но в старо негово мнение.
За мен това е абсолютно неприемливо, като оттук насетне реакцията ми ще бъде незабавно да изтрия тази оценка и предупредя автора й повече да не си позволява да го прави. При повторна такава проява ще налагам модерация.
Също така напомням, че макар и системата за оценка да е с цел форумът да не се пълни с безсмислени мнения от рода на "Браво!", "Успех!", "Продължавай все така!", "Не си прав!" и пр., в нея не трябва да се правят обидни квалификации. Това също ще го считам за нарушение правилата на форума, оценката ще се изтрива, а потребителят ще се предупреждава и модерира при повторност.

Dispatcher

Dispatcher:
Увеличих времето за промяна на мнение след публикуване на 20 минути.
Това ще е по-добре от сегашните 5 минути, като смятам по-натам изобщо да премахна това ограничение с условието, че всяка злоупотреба автоматично ще върне посочената рестрикция в първоначалния й вариант.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия