Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
BDZ 41
IvanC:
--- Цитат на: zahari link=topic=4826.msg124498#msg124498 date=1685419487 ---Здравейте, сега съм вдигнал мерника на всички шкоди и се чудя дали може да си намеря 4-осният модел, че в ибей само 6-осни ми изкачат? Благодаря предварително!
--- Край на цитат ---
4-осни Шкоди по принцип или специално тези на БДЖ? На Липето има много 4-осни Шкоди, но няма на БДЖ.
Иван
mitko0888:
То и 6-осни шкоди няма на БДЖ, но са шкоди, и са шест осни.
zahari:
--- Цитат на: IvanC link=topic=4826.msg124499#msg124499 date=1685452337 ---4-осни Шкоди по принцип или специално тези на БДЖ? На Липето има много 4-осни Шкоди, но няма на БДЖ.
Иван
--- Край на цитат ---
Гледах и на снимка(говоря за реалната машина), че е четириосен в ибей ми излезе, обаче са появи друг проблем. При четиосните фаровете са ниско долу, а при шестосните са си като на снимката в темата. По принцип дали може при четиосната да и направя разположението на фаровете, като на реалната и как да стане?
toniemi:
--- Цитат на: zahari link=topic=4826.msg124501#msg124501 date=1685472969 ---
Гледах и на снимка(говоря за реалната машина), че е четириосен в ибей ми излезе, обаче са появи друг проблем. При четиосните фаровете са ниско долу, а при шестосните са си като на снимката в темата. По принцип дали може при четиосната да и направя разположението на фаровете, като на реалната и как да стане?
--- Край на цитат ---
Аз си ги направих сам!
https://www.youtube.com/watch?v=loMN2hPQ97o
Всичките БДЖ - Шкоди от моя макет в един клип.
От моята тема:
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,3305.1965.html
IvanC:
--- Цитат на: zahari link=topic=4826.msg124501#msg124501 date=1685472969 ---
--- Край на цитат ---
Не разбирам това за разположанието на "фаровете". Надбуферните светлини ли имаш предвид или прожекторите?
Надбуферните светлини са... над буферите или по-точно над буферната греда, а прожекторите при сериите от 41 до 45 са над челните прозорци, т.е. на покрива.
Ето една част от моите Шкоди:
Двете са на ČSD (бившите железници на Чехословакия), третата е на БДЖ.
Иван
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия