Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Много добър концерт!
Der Hetzer:
Навремето другарката по руски, която ми се падаше и класна един път ми каза: "Разбрах че оня ден си ходил на концерт на "Метълсите"" :o
И до ден днешен си представям как едно поколение назад преди мене е клепала бедните юноши че тайничко си слушат "Бийтълсите" ::)
Но израза "Метълсите" така и си остана, обогатявайки личния ми набор от ексцентрични изразни средства...
Гледам и тука масово се посещават концерти на Метълсите ;)
Нима никой не залита по Анелия, Камелия, Преслава, Десислава (без тире), Деси-Слава (с тире), Пенка, Станка, Гоца и други сладкопойни чучулиги? ???
Maktub:
Хе, Куин, ако и да не са баш от метълсите, навремето свириха в един клип в движение върху жп платформа, теглена от някакв парен лок. Я си представи някоя от тези карачки да пева връз въглищата на някой тендер ;D Ще наподобява женски кеч в кал ;D
Джетро Тъл си имат своята "Locomotive Breath", как ли ще звучи изпято от някоя от същите едно парче, озаглавено примерно "Мазутен дъх" :o ;D ;D
Gervasii:
--- Цитат на: Maktub link=topic=483.msg6055#msg6055 date=1211842708 ---Хе, Куин, ако и да не са баш от метълсите, навремето свириха в един клип в движение върху жп платформа, теглена от някакв парен лок. Я си представи някоя от тези карачки да пева връз въглищата на някой тендер ;D Ще наподобява женски кеч в кал ;D
Джетро Тъл си имат своята "Locomotive Breath", как ли ще звучи изпято от някоя от същите едно парче, озаглавено примерно "Мазутен дъх" :o ;D ;D
--- Край на цитат ---
това парче "Мазутен дУх" съм го слущал по планета на камелиаааааааа
Vlado:
На гаджето ми някаква колежка един ден, след като дошла на работа, попитала всички в стаята дали са слушали групата "Маньовър"(!), защото им имала диск и можела да го даде, на който иска, да ги чуе. Силвето се опулила, щото такава група, както се досещате, няма. После се оказа, че бандата е "Manowar". Малиий! Та от тогава "Маньовър" са ми любими. ;-)
pach:
Търся си диск от "Ренегат" ,ама не ме пращайте в торентите - там не трябва да влизам ... ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия