Здравейте!
Започнах тази тема за хората, които не знаят как и откъде да се сдобият с материалите за правене на вода по макета.
Всъщност, самият аз имам такъв проблем.
Преди няколко месеца си купих вода на фирма Busch. Когато я нанесох, изглеждаше много добре, и очаквах, че когато изсъхне напълно, ще стане още по-хубаво. Но уви, не стана.
За съжаление на другата сутрин, когато отидох да видя какво е станало, вода почти не си личеше, че има. Релефът, който си играх да правя, беше някак си потънал- смисъл обемът,
който мислех, че ще стане, изобщо го нямаше. Сега изглежда всичко плоско, с леки отблясъци, когато има слънце, от това, което е останало като релеф. Много се учудих защо беше станало така.
Затова започнах да се интересувам как мога да направя обем. И разбрах. Тази вода, която аз съм използвал се използва за направата на релеф върху повърхността на друга течност, която всъщност прави обема на водата.
Ето и малко снимки, за да стане ясно какво имам предвид:
Това е моята вода:
А това е тази, която трябва да използвам, преди да нанеса моята
Снимка на водата, която ми трябва, но без релеф.
И това е вече нанасянето на моята вода за релеф.
Съжалявам за снимките, но нямаше по-хубави.
И въпросът ми е следният:
Някой ще може ли да ми помогне с намирането на такава, защото в България не съм виждал такъв тип течна вода, а на мен много ми трябва.
Много ще се радвам някой да ми съдейства, или ако той, случайно, има такава в излишък, или продава, ще я купя.
Или ако никой няма, поне ако може да ме ориентира във фирми и т.н.
Благодаря предварително!