ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Казусът с Urko
Mixy:
И аз, Зазо, предпочитам да си играя с влакчета, вместо да се занимавам с простотии, но ето на - Пацо пак е решил да ми търси сметка, защо и как се правя на велик администратор или по-скоро на прикриващ престъпление и съответно съучастник в него.
Та ако си спомняш сбирката в онази кръчма, моля те сподели с нас - ти разбра ли тогава със сигурност, че Pach е Urko?
Това е много важно, защото Пламен вече твърди, че тогава ни е казал точно това под секрет, а само аз "не съм го разбрал" и после "правейки се на ударен", най-вероломно съм използвал тази информация срещу него, предавайки нашето приятелство в полза на един друг клуб.
Adrian:
Като гледам изказванията на двама от Кортенската афера - изключително замазани и хлъзгави btw - ми става ясно ,че други изказвания няма и да получиш . Явно всички са знаели , а ти не си разбрал. Но има и някаква тежка тайна с внезапното изчезване на БГТТ , нещо като омерта за мълчание ?... ето това е интересно да разберем
pach:
Защото Зазо, зададох неудобен въпрос!!!
Защо е изтрит пост съдържащ линк.
Трябвало да има преки доказателства, сякаш ако този линк
бе е споделен в "какво намерих вибей", щеше да остане и без доказателства. В крайна сметка линка вече е върнат с извинение,
а на мен продължава да се вменява освен урко ( което официално е ясно отдавна) и това което не съм извършил.
Първо вместо отговор на въпроса ми за поста с линка,
ми се припомни за урко. ( демек налегай си пърцалките, щото...)
Ама а от дума не разбрах, на пак попитах директно защо така, нали има решение на стария казус, на какво става с темата?
Последва и наблягане на случая урко ( казуса),
но не и по темата от която се тръгна.
Следваше разделяне на темата защото внесла офтопик, е и админ и се сети за това. Всичко беше прехвърлена именно в старата тема, под предлог че тя не е завършва, докато в онази,
пазената вече никой не чете или коментира.
Ми така де - смеели да изкаже предположения или нещо повече от " пазар"!!!?
Но тук си разменихме едни постове от които сега се оказва че
само мойте а дълги. ...Аби какво да ти кажа - от всякъде прозира
една много рИалистична ръка ( предмет в другата тема обаче)
която като я зитират, не се усещат дори че това не са техни думи.
После пък вече се почнаха и свободне интепретации"
чрез които например в"двойното положително отрицание",
някак си, вече забежи как мутира в "казано под секрет"!!!
Пак там стана и така, че съм питал дали някои тук админ не е съучастник!!! А аз само споменах, да не би да станем такива,
като не можем да коментираме по темата и изтрития пост.
И казах, " да не се окаже,че има някаква сестра", за която да даваме обяснения! Очаквах такова нещо отвън, пък се прехвърлихме вътре в темата за приключилият урко.
Въпреки настояванията ми да се отговори на въпроса, защо линка се счита за двусмислен и изтрит, такъв не получих, но се позоваха на т2.7. ( без право на коментар по обвинения спуснати от админа).
И се почна една.... някой спомня ли си от ъде тръгнахме.
То там линка го върнаха и извиниха, но нали някой трябва да
го отнесе за глупостни на другите. Ми аз съм на разположение.
Само не разбрах при поставянето на въпроса " или аз или Пламен"
какво ще стане ако съм аз - дали ще се върнат старите правила,
преди а бъдат променени и да се изтрият мойте...10516 (Адли)
поста освен регистрацията ми?
Все пак не считам за редно, мен да ме няма а Теда останат!!!
Така ще бъдат изтрити и "помийте" които съм излял по хората
които ги пазим се.
А и когато си направих регистрацията тук, нямаше такова правило,
Да не се трият качените постове.
То това е страшно хитро. Хем форума не носи отговорност
за публикациите на потребителите, хем се оказва единствен техен собственик!!!!
Абе......де бяхме, пък къде и ни докараха...
Mixy:
--- Цитат на: Adrian link=topic=4852.msg111878#msg111878 date=1527774353 --- Като гледам изказванията на двама от Кортенската афера - изключително замазани и хлъзгави btw - ми става ясно ,че други изказвания няма и да получиш . Явно всички са знаели , а ти не си разбрал. Но има и някаква тежка тайна с внезапното изчезване на БГТТ , нещо като омерта за мълчание ?... ето това е интересно да разберем
--- Край на цитат ---
Точно там е работата: Пламен сега твърди, че ни е казал и сме знаели, че той е и Urko, а аз твърдя точно обратното - никога не ни го е казвал, нито сериозно, нито на шега, нито с двойно отрицание или под каквато и да е друга форма. Винаги е поддържал тезата, че Urko е негов приятел и никога не е и намеквал пред нас, че той и Urko са едно и също лице.
И понеже ми писна от простотии, за пореден (всъщност вече ще е последен) път залагам моето име и дума срещу неговите. На тази среща бяхме 6 човека - нека останалите четирима кажат дали си спомнят тогава (или когато и да било на сбирка на BGTT), Пламен да е споделял тази информация пред нас и те да са разбрали със сигурност, че той е Urko.
Ако те потвърдят неговата теза, ще се окаже, че аз наистина не съм го разбрал и после абсолютно целенасочено съм го предал. И ако дори и само един от тези хора реши, че съм предател спрямо Pach, веднага ще се откажа от поста си на администратор - ще е пределно ясно, че не разбирам хората и не заслужавам да заемам тази длъжност.
schatsi:
Лично за мен , "казусът с Urko" приключи мноооого отдавна и наистина не виждам смисъл и причина сега да се прави ексхумация на случая....
Но на въпроса на Милен.
Доста преди въпросната сбирка в небезизвестното заведение , всички от БГТТ подозирахме и бяхме убедени ,че Пламен е Urko и тъй като кръгът ни беше доста тесен и приятелски си позволихме да му зададем въпроса дали той е Urko. Доколкото си спомням , НЕ ПОЛУЧИХМЕ ЕДНОЗНАЧЕН ОТГОВОР , а само подсмихване и замазване на нещата....твърдя го , защото с Жоро почти се бяхме басирали за отговора му .
И тъй като вече казах ,че за мен случаят е приключил много отдавна , МНОГО МОЛЯ да не ме замесвате повече в подобни казуси и препирни .
Благодаря!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия