ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Казусът с Urko

<< < (6/10) > >>

Boris 2-12-4:
Да, за съжаление самофффлюбения Pach, пак победи. Както каза Милен. 

Милен нямаше да напусне, ако БЕШЕ ПОЛУЧИЛ ЕДНОЗНАЧНА ПОДКРЕПА!!!

За съжаление това не е факт. Няма и да бъде след като си гледаме само в собствената паничка.

За повечето е важно да са на някаква хранилка - примерно информационна, каквато е форума.

Тези които обаче слугуват на всички ни без собствен гювеч и фандък като Милен, Павел, преди това Владо например, вълци ги яли... :diablo: :diablo: :diablo:

Кражбата си е кражба. Нека се разнищва, проверява и прочие,

но измамата също е грях нали?!? :angel: :angel: :angel:

На колко им пука?!? :(

А колко се отказаха от форума, щото като го отворят - във всеки пост - Пламен. Това не е грях или престъпление, вярно, но си е чиста проба навлекска работа... Та нима няма хора или е нямало, които могат да пишат по почти всички въпроси, но се спират щото имат чуство за мярка....Имаше соц поговорка. - Чрез нахалство към прогрес...

Хайде към новите администратори, за да им намерим и на тях цаката, когато спазват правилата и държат на истината... :sarcastic:

П.П. Честно казано ме учуди индифирентното отношение на колеги и/или приятели на Милен...

Жоро:
Милене, като те знам колко си праволинеен в решенията си, няма да те придумвам да размислиш. Но и не съм съгласен да се предава човек пред безпардонността. Така тя винаги ще се радва на комфорт. Досега мога да кажа, че се справяш отлично с модераторстването на форума и имаш моите адмирации и подкрепа.
Колкото до "оная" среща по повод urko, от Пламен не се чу еднозначно и ясно кой е urko. Иначе, както казва Шатци, няма как да не си спомняме, то щеше да е чудо на чудесата ако си беше признал.

Колкото до администрирането на форума - предлагам да си вземеш един месец почивка, иди на море, планина, някъде и като се върнеш отпочинал се връщай на поста си. :buba:

Der Hetzer:
Само за протокола да вметна, когато съвсем случайно се натъкнах на този профил в Ebay - първоначално бях изненадан и пратих линка на Пламен и на още един потребител с лично съобщение и само с текста "Ти да видиш!", при което ме разбраха чудесно за какво иде реч. Още не ми бяха отговорили и около 10 минути по-късно пуснах линка във форума. Останалото е история...

pavel75:
Милен, до сега ти се справи най-добре от всички. Смятам, че ще е грешка ако се откажеш. Отделно аз специално имам доста други задължения около хобито. По тази причина не мога отново да поема форума.

Mixy:
Сори, че те накиснах така, но и аз съм в същото положение - имам много други задължения, сериозни текущи проблеми и просто форумът вече ми идва в повече. Ето, прибързах и от недоглеждане допуснах грешка. За нещо, за което всички останали веднага са разбрали за какво иде реч, а само аз съм проспал очевидното. Това е абсолютно недопустимо и аз повече нямам право да се правя на администратор. Ако и на теб не ти се занимава, ми нека просто се възцари Дивият форумен запад...

:hi:

P.S. Не знам как съм проспал и това, но все още се водя модератор. Моля те, премахни ме от модераторската група. Не искам и за това си недоглеждане да трябва да се оправдавам впоследствие...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия