ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Казусът с Urko
gts.best:
Сталин: Има човек (Урко = ....) — има проблем, няма човек (Урко = ....) — няма проблем............. :hi:
ivo:
Казано е: всяко село има своя луд. Когато няма — създава си го. :) Не му се връзвай Милене.
Форума си има админ и той е Милен
emilchaushev:
Аааааа хайде да се спрете вече.
Не знам как така всички скандали все покрай Пламен започват. Вземи се спри бе човек. Поне веднъж преглътни, премълчи... Заради теб спях преди време да поствам теми за цифровизация, за правене на ландшафт и пр., няма админ , който да не ме е кандардисвал да започна да пиша пак.
Само, че сега категорично искам да застана зад Милен, защото активността ми отново във форума се дължи на него. И не искам заради Пламен и заради всичките му лудости, заедно с всички полезни негови качества да загубим Милен като администратор.
Миленски, вярвам в теб. заключи темите. преспи, но остани. Нужен си ни на всички. искам цензура на тая помия.
И защо всички ровите в БГТТ. Имало е проект, той е приключил. Какво ви интересуват чуждите кахъри. Ако сте били част от проекта ще знаете подробностите, ако не сте били част от БГТТ приемете, че не е ваша работа. Както не искате никой да ви се вре в семействата и да чопли дали биете жена си и децата си или не, така приемете БГТТ като едно семейство, в което да не се месите.
Gervasii:
Мисля, че темата е напълно излишна! Микси подкрепям те за всички усилия които полагаш и според мен ако имаш желание и сили остани! Така или иначе плявата ще се отсее и лятото ще даде възможности ненужните да изчезнат!
МАШИНИСТ:
Подкрепям МИЛЕН - НАПЪЛНО . ДА остане администратор !
А ако пач е един истински мъж - рицар на честта майко юнашка - би се отказал сам.
Без подкана , покана , бан и прочее.
Така постъпват мъжете на честта.
--- Заради 1 форума се е превърнал в мъхленска седянка.Лични наблюдения,немеродавни.
---И пак заради 1 нищо не виждаме от работата и напредъка на колегите в моделизма.
1 Е НАД ВСИЧКИ. Няма администатор , няма модератор . Като валяк мачка.
1 е в основата на 99 % от всички безсмислени заяждания.
1 е специалист по всичко / на всяка манджа - мерудия /
1 е навсякъде - няма празно.
1 никъде не се появява от маса време / няколко години / на сбирки , срещи , аперитивки и прочее. ЗАЩО ЛИ ?
1 Е ВИНАГИ готов , настръхнал за свирепа атака , към всички и всичко.
1 е той 1 .
Познайте кой е той - 1 ?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия