Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета НО на Боби
Bobby:
Здравейте, качвам няколко снимки на моя макет.
Ще добавям нови снимки...
stivi1504:
А можеш ли да дадеш малко подробности?
1. размер на макета, разглобява ли се?
2. управление - аналогово, цифрово, изолирани участъци, пулт за управление?
3. механизми за стрелки, управление?
4. осветление на макета, прелези и др?
Bobby:
Размерите не са много ясни още, като привършат релсите спирам, когато намеря продължавам. Общо взето импровизирам, за сега се получава :) Макета не се разглобява, смятам да баластирам релсите в готовите участаци. Управлението е аналогово, повечето стрелки са електрически, но аз и електричеството комуникираме само в очтива форма "Вие" нямам представа как да ги вържа и с какво да ги управлявам. А и нямам претенции да ги управлявам, превключват се чудесно и с рака. За осветление не съм мислил, но вече мисля, благодаря. За сега съм се насочил към сгради, намерих си едно сайтче " http://www.wordsworthmodelrailway.co.uk/ " тук има според мен, страхотни безплатни схеми за сгради. Направих няколко и съм доста доволен, сега правя голямо депо, ще кача снимки скоро.
Bobby:
Премерих трасето си вчера 3.90 на 3.20 м. и бавно се разширява, защото ми свършиха правите. Играх си с една гара не е завършена но слагам снимка да се похваля. :)
Ivo Nedkov:
Поздравления за огромното пространство, което имаш.
Важното е да го оползотвориш добре и най-вече да ти харесва на теб.
Ще очакваме да видим и следващите етапи.
Успех с макета.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия