Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Проблем с трасето

(1/3) > >>

Bobby:
Здравейте имам проблем с трасето. Качвам няколко снимки така ще обясня по лесно.

Това е прехода от малкия кръг, който е от ляво към основното трасе което още не е изградено. Проблема е следния, когато съединя релсите, най-бързия ми локомотив едвам се движи, а другите дори не помръдват. Ако разкача която и да е част, лявата, дясната или правите, всичко е наред локомотивите се движат перфектно. Някакви идеи как да го оправя???

pavel75:
Дай някаква електрическа схема. Ако си ги свързал така директно релсите без някакви релета имаш късо.

mitko0888:
Я снимай тази "кръстачка" долу в дясно от снимките ти... Да и се порадваме.

ПС: Естествено че имаш няколко къси.

Bobby:

--- Цитат на: pavel75 link=topic=4872.msg104621#msg104621 date=1466002385 ---Дай някаква електрическа схема. Ако си ги свързал така директно релсите без някакви релета имаш късо.

--- Край на цитат ---
Нямам схема.  ;D Понеже съм свръх начинаещ и нищо не разбирам от тоци, бих се радвал ако ми дадете идея как да го оправя.

--- Цитат на: mitko0888 link=topic=4872.msg104622#msg104622 date=1466006020 ---Я снимай тази "кръстачка" долу в дясно от снимките ти... Да и се порадваме.

--- Край на цитат ---
Ето няколко снимки на кръстачката.

Bobby:
Реших проблема но се появи друг.  :blink: Сложих прекъсната релса на правата отсечка и всичко тръгна перфектно, обаче сега когато локомотива се движи по правата, стигайки до прекъснатата релса и преминавайки през нея сменя посоката на движение.  :scratch_ones_head:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия