1. Принципно нИщо ново, но все пак прогрес по проекта. Технически е готов и вторият модул.

2. Принцпно нЕщо ново – преборих се и с фототапета. Намерих подходящи планки(пак от Бриколаж)

Не съм знаел, че съществува двустранно самозалепващо фолио на ролки. Така всичко се улесни максимално – плоскостта е от фазер, а залепването е лесно. В случая асистентката ми придържа фазера, за да не отива назад, но на практика той ще лежи на стената.

Така остава само оцветяването на баласта. След което предстои първо цялостно сглобяване и проби дали всичко пасва и работи, но не очаквам някакви проблеми. Време е вече да се замисля и за приемателния протокол. За първия макет си съчиних такъв и доста хора го подписаха тогава. Сега няма да правя литературни напъни, ще ползвам готов формуляр, показан на снимката:

Този формуляр съм го купувал лично от фирмен магазин на Винпром „ Троян” в самия град Троян, през 2011 г. И ако е вярно това, което пише на етикета, че е 7-годишен, значи общата му възраст е 12 г. Е, идва му времето да го прочета този протокол. Само остава да реша с какви придружителни документи да го приема – салата „Снежанка” или луканка.