Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Какъв телефон ползвате?
Mixy:
Опитвам се да добия някаква представа, какво е разпределението на пазара на мобилни ОС за смартфони и таблети у нас към момента. Целта ми не е да спорим дали Apple iPhone е по-добър/по-лош от Samsung S7 и защо, а да получа някакви макар и непредставителни данни какви са предпочитанията на потребителите с помощта на форума. Който иска да помогне, нека гласува. Анкетата е анонимна. Ако имате 2 или повече устройства на различни платформи, то гласувайте за тази, която ползвате най-често (като основен телефон). Ако някой знае линк с представителни данни от някакво проучване по темата конкретно на българския пазар, нека да го каже.
Величко:
аз, жена ми, голямата щерка, брат ми и неговото семейство, както и 90/100 от познатите ми са на андроид.
В на дъщеря ми класа са 99 % с андроид.
Не че е по-добро, просто е по-достъпен за нас андроида, за мен това е причината.
Mixy:
Да, Android e по-достъпната платформа, с много повече варианти като цени и модели и съответно по-полулярна. След първите 20 гласа, картинката вече започва да се оформя.
gzo:
Срам несрам, аз съм все още с Nokia 100 :haha:
След цял ден прекаран пред компа ми е все тая дали има адроид или анероид. Нося телефона си едиствено заради основната му функция - телефонията и друго просто не ми е необходимо защото винаги мога да го свърша в пъти по-бързо на компа.
Освен дълго каращата батерия има и още 1 много важна за мен екстра - мога да го метна от 2 метра на асфалта, да му събера панела с батерията и пак да си го ползвам. :dirol:
widowmaker:
Nokia 208, на мнение съм, че телефонът трябва да е само за телефонни разговори,
камерата си е камера за снимки и т.н. Смарт телефоните силно ме изнервят :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия