Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Това което си поръчахме и платихме и никога не го получихме!
Gervasii:
Скъпи приятели! Отварям тази тема за всички от нас които по един или друг начин са останали разочаровани от своите покупки! Интересно е да споделим, как сме платили за нещо а не сме го получили никога... Било по вина на търговците, пощите или други причини!
Величко:
Лично на мен досега не ми се е случвало. Хубаво е да се споменава и конкретния търговец/поща или виновника в темата.
Best Ripper:
И на мен не ми се е случвало. Напоследък обаче има една друга нежелателна практика, прилагана от куриер/логистик/доставчик. Става въпрос за DHL и тяхната "нова и модерна" практика да мотаят пратките у нас. Самите пратки пристигат от Германия /примерно/ с рамките на нормалните 3-4 дни, обаче тук ги забутват някъде из склада и ако не се обадиш да ги питаш по телефона, може да си чакаш пратката цял месец... И да си мислиш, че нещо се е загубило или си бил излъган. Засега загубени пратки няма, ама тенденцията не е добра. Оставям настрана класическия въпрос със строшените тракинг номера при международни пратки...
mite:
случвало ми се е да купя нещо което продавача го няма.... но пари не съм губил. винаги ползвайте кредитна карта и ако има проблем, дърпате транзакцията и готово.
за 10 годии 3 пъти ми се е налагало. а иначе нерви с бавни пратки и пр глупости редовно
Best Ripper:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=4907.msg105255#msg105255 date=1478332498 ---Оставям настрана класическия въпрос със строшените тракинг номера при международни пратки...
--- Край на цитат ---
Установих, че от скоро, покрай новата визия на БГ сайта на DHL, проблемът със строшените тракинг номера в системата за международни пратки на фирмата най-накрая е решен. При получаването на последната пратка миналия месец тракингът работеше през цялото време и най-накрая се появи отметката, че пратката е получена от получателя. Дано и занапред да е все така. :good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия