Интересна тема...

И на мен не ми се е случвало да не ми пристигне доставката и да съм дал пари предварително. Между другото, повечето доставки ги плащам на място,
не са ми искали досега пари предварително. Най-вече аз и тате пазаруваме от Emag, и сме много доволни от бързината на доставка и качеството на продуктите.
Много рядко сме пазарували от друг интернет сайт, защото малко ни е страх точно от това, което гласи и заглавието на темата- нещото, което сме поръчали никога да
не го получим, а и на всичкото отгоре да сме го и платили. Да не говорим, че някои хора получават стоки, които изобщо не отговарят на това, което е поръчано в действителност.
По принцип, в този ред на мисли, то трябва да се боим и от Emag, но им имаме доверие, защото се бяхме посъветвали първо от приятели,
които си купуват техника само от там, а и после сами се убедихме. Според мен пазаруването в интернет е, като цяло, много рисковано, особено ако покупката е скъпа. Има сайтове,
от които наистина знаеш какво ще получиш, но ,за съжаление, от някои не знаеш.

Затова, според мен, трябва винаги да се консултираш с някого, да прочетеш няколко коментара за сайта, и когато вече си убеден,
че си разбрал достатъчно за него, да поръчаш своята покупка.