Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
'За/Против' военизирането на железниците (без обиди)
pach:
Съвсем точно Тодоре!!!
Прави впечатление, че тук май не се знае какво точно значи,
дадена цивилна организация да бъде военизирана!!! :sarcastic:
Та чак се стигна до мнение, че едва ли не военните ще поемат
управлението на бдж !!! По-голяма глупост jope наистина не може да се намери в мрежата!!!
Никой не спомена, че при закъснение в разписанието, машиниста МАЙ мигом ще бъде вкарван в гаровия арест с десет непоряда наказание (да мие гарови кенефи до припадък),
а влака ще го закара до крайна гара дежурния старшина за денонощието... :lol: :lol: :haha:
Много сбъркано е ...Дори за тук, да коментираме неща които явно са ни извън хобито...
Като начало може би Адри трябва да обясни какво точно значи
една цивилна организация в транспорта да бщъде отново военизирана!? Още повече, че тя вече е била такава преди време, следователно има и начална информация! Само трябва да се потърси и сравни със съвремието, дали как и доколко може да бъде приложена към 2017г.
И нека се спре с тези глупости може би...
Другият вариант е всеки да напише какво точно разбира под
"военизиране на бдж"!?
Може е да излезе нещо по-приятно ( да се посмеем заедно например).
;D :yes:
Best Ripper:
Да вмъкна една подробност, която научих наскоро... Машинистите да си кажат дали е така... Ако смеят де...
В момента, колкото и парадоксално да звучи, машинистът НЯМА никакъв стимул да докара влака навреме, а точно обратното - има файда да закъснее! Причината? Минутите и часовете закъснение на влак на него му се плащат като извънреден труд! Тоест, колкото повече - толкова повече. И в депата се стимулирало полагането на извънреден труд! Положението в тази структура вече е такова, че нещата трябва да вървят колкото се може по-зле. Ако някой машинист системно докарва влака навреме, на него гледат като на невменяем и незнаещ интереса си... Правете си сметка за каква прогнила организация става "в на въпрос"... И дали може да има някакво лечение за нея...
Adrian:
Това ако е истина , е направо гротескно ... не виждам какво ще спаси железницата :search:
Adrian:
Pach @ mon ami , нещата не са никак смешни ! Не си представям такова буквално военизиране , както го описваш . И по-спокойно с изрази тип 'по-големи глупости в нета и т.н' , защото не съм я почнал темата ей така - просто знам някой неща , които ти не знаеш . Които предстоят .
Можеби е малко наивна представата ми за военизиране , но според мен единствено Държавата може да се справи с това разпадане . Не вярвам частни чуждестранни фирми да се оправят с Балканския манталитет , каквито и пари да се налеят ще бъде в бездънна яма . Приватизация , казва Емо , също е неясно . Всичко е много зле - няма да го обсъждам , защото като кажа , че нищо не става от бакшишите (например) , или от журналистите (например) все ще се намери някой приятел , който работи това и ще ми се обиди ... но това е истината...кадри , база , управление ... зле ! Имам чувството ,че на никой не му пука . Ето - пътници спират влак - при условие ,че персоналът на гарата знае за пътници на релсите защо не са спрели влака ? Защо машинисти пропускат предупредителни сигнали , не спазват ограничения в скоростта ? Защо се остават ей така отворени вагони и вътре вилнеят зимни бури ? Защо..защо защо ?
Нещо от рода 'да става каквото става'... това е стадо от черни овци , тук-таме някоя бяла.
Кога би се подобрило отношението на стопаните към хляба им ? Какво трябва да стане за да работят тези хора така , както е било в Царска България ? Всичко да е спретнато , чисто , по конец , по разписание ? ДА има чест , отговорност , гордост - неща , които ще променят отношението на пътниците , на обществото , ще спрат разрухата ? Какво да се направи ,че циганите да не мятат камъни , да не бият кантонерите и да не крадат релсите ? Да не пращат кондуктора на майната си ? Толкова е сложен този проблем , че си иска железно законодателство и управление . РЕД ! УСЛОВИЯ за работа, заплати , привилегии и обезпеченост ! ЕФЕКТИВНО правораздаване...
как да стане ?
emilchaushev:
--- Цитат на: Adrian link=topic=4931.msg106217#msg106217 date=1484641960 ---
, но според мен единствено Държавата може да се справи с това разпадане . Не вярвам частни чуждестранни фирми да се оправят с Балканския манталитет , каквито и пари да се налеят ще бъде в бездънна яма .
--- Край на цитат ---
Адрико, единствено държавата НЕ може да се справи с този проблем. Държавата не е добър стопанин и това е доказано през всичките тези години. Защото какво и пречи на държавата и в момента да оправи проблема - фирмата е нейна, министъра е нейн. На Държавата и е все тая. Най- голямата беда е, че железницата е безстопанствена. Като няма кой да се грижи за нея сега си говорим за всякакви безумия, които се случват. Идват едни министри и след тях всичките директори, които знаят че след 3-4 години ще бъдат сменени.. и защо им е да се цапат с лайната, като могат да наточат малко средства от това и после като няма кой да им потърси сметка да изчакат следващия мандат, когато отговорността вече ще е прехвърлена на следващия... ама тази отговорност никой не му я търси.
Няма ги патриотите, духа на нацията е смачкан целенасочено..
Кучето скача според тоягата, без значение от манталитета. Когато има правила и те се контролират за да се спазват, всички работещи ще засвирят след диригента.
Ако е частен стопанин, тогава ще се гледат едни цифри на приходи и разходи и има шанс да се оптимизират разходите, да се запушат пробойните за изтичане на пари и да се върви напред.
Иначе законодателство има, ама контрол няма. Няма и национална стратегия, която да се следва. Пишат се само някакви документи, които прашлясват по бюрата и служат за отчитане на дейност.
По- скоро усещам,че зад военизирането имаш предвид един силен юмрук, който да тропне по масата и да стегне редиците. Да ама НЕ.. Дупетатите са си продали душите на авто- превозвачите. Все едно не помним, как автобусите тръгваха няколко минути преди влака, как се спряха обслужването на товари от малките гари и всичко се централизира в големите центрове... Явно политиката в бранша е обратна на желанията ни.
Аз съм оптимист и също мисля, че ако има правилни хора нещата могат да се оправят, ако обаче не се пречи умишлено отгоре.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия