Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Търся повече информация за двуосен фургон произведен 1940 година от Ганц за БДЖ
widowmaker:
Такъв фургон имаше в състава на пътническите влакове по линия 23 Ясен-Черквица (от/до Плевен),
някъде средата на 80-те ги махнаха, около 2-3 години след като пенсионираха парните локомотиви,
теглещи влаковете по линията.
П.П. Има едни бутилки, които въпреки че се търкалят, са с по добро съдържание от нетъркалящите се,
ето един пример, голям фен съм точно на тая фабрика за спиртни пития:
vesko76:
Подобен вагон се движеше между Брусарци и Лом допреди електрификацията на линията.Подобен ,само че стациониран без колооси има на гара Добрич.Използваше се от ревизорите.
ivo:
--- Цитат на: widowmaker link=topic=4933.msg106265#msg106265 date=1484810932 ---Такъв фургон имаше в състава на пътническите влакове по линия 23 Ясен-Черквица (от/до Плевен),
някъде средата на 80-те ги махнаха, около 2-3 години след като пенсионираха парните локомотиви,
теглещи влаковете по линията.
П.П. Има едни бутилки, които въпреки че се търкалят, са с по добро съдържание от нетъркалящите се,
ето един пример, голям фен съм точно на тая фабрика за спиртни пития:
(Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
;) ама нямаш чертежите
TANO:
Като ученик в 10 клас(1984-85 г.) съм влизал и съм се возил в такъв от Вакарел до Чукурово. Стига се бъзикахте с тия пиячки, ами кажете кой ще сканира чертежите. И после да ги качите тук, да ги има за всички. На мен ми пратете само едно здраве и щастие :hi: :drinks:
pavel75:
--- Цитат на: TANO link=topic=4933.msg106274#msg106274 date=1484817824 ---Като ученик в 10 клас(1984-85 г.) съм влизал и съм се возил в такъв от Вакарел до Чукурово. Стига се бъзикахте с тия пиячки, ами кажете кой ще сканира чертежите. И после да ги качите тук, да ги има за всички. На мен ми пратете само едно здраве и щастие :hi: :drinks:
--- Край на цитат ---
Аз имам скенер А3. Мога да се заема с тази задача.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия