Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
TT 06 или DA060
pach:
Прочетох всичко (отново) и не разбирам защо е тази драма? :blink:
Аз просто те допълних, с мойте виждания по модела обявен от МТВ като изпълнение именно в TТ, като модел SFR 60 815, kоето е максимално близо до този 819-ти. Всъщност по- горе публикуваните снимки, ясно видими са на МТВ, точно на модела в ТТ , което си личи дори от името им (60-813)!
Явно това е прототипа, на който се вижда и отдолу как ще изглежда в ТТ.
Но ако тук, ще си го преправят на БДЖ, разликата е освен в преработка на коша и в преработка на рамата. Даже не съм сигурен как е решена опората на талигата в тази част зад удължаването...Докато не го видя на живо, не съм сигурен дали ще може да се преработи в БДЖ каквито мераци има в мнозина от нас.
Та какво още трябва да прочета аз? :blink:
Adrian:
За БДЖ модели вярвам единствено на Railtune - ще чакам колкото трябва за тяхната 06 . Тия глупости с преправяне и натамъняване само гълтат грешни пари.
pavlinbg:
--- Цитат на: Adrian link=topic=4946.msg106826#msg106826 date=1487340755 ---
За БДЖ модели вярвам единствено на Railtune - ще чакам колкото трябва за тяхната 06 . Тия глупости с преправяне и натамъняване само гълтат грешни пари.
--- Край на цитат ---
Това с Railtune е прекрасна идея! Преправят го в ТБД и ще видите как интересът към този лок ще е в пъти над посочените по-горе 3 бройки :hi:
Mironista:
Здравейте,
Пишете ме и мен в за една бройка.
Поздрави
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия