Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Въпрос за избор на мащаб

<< < (6/10) > >>

pach:

--- Цитат на: totomoto link=topic=4961.msg107326#msg107326 date=1491391211 ---Днес минах през магазина и се набълбуках с още десет прави релси, четири вагончета, гара и две борчета  :dance1:.

Май почнах да си спамя собствената тема :lol: Дано не нарушавам някакво правило. Днес от дремане докато се наканя изпуснах готин локомотив (искам още един)
--- Край на цитат ---

И първата приемна сграда, от бъдещата гара!
 ;D ;D ;D

.
--- Цитат ---
 Смешно е как винаги първоначалния бюджет изглежда като джобни пари  :lol:

--- Край на цитат ---

Хах...Така се почва...Винаги и ако ви "влезне в кръвта" ...Та до живот ...... паузи за пубертет, момичета, сватби, деца ...И дори внуци)!!!
 :lol: :lol: :lol:

ПП. Говори с админа и ако искаш отвори "темата на готовото" в подходящ раздел ако смяташ да ни показваш развитието или ще имаш още въпроси(което е неизбежно в началото)!
 :hi:

ПП. "Темата на тотомото"...Редактора може да се окаже пророк в горния послепис! :im_so_happy:

totomoto:
Ето я гаричката! Отдавна е готова, но имах проблем със качването на снимките. :scratch_ones_head:

Стана много "шекерена"! Твърде  :blink:. Ще мъчим да я състарим някакси. Искам да попитам нормално ли е да останат доста части? Имам вратички, покривчета и дребен чарколаяк, който според мен не е от този сет въобще  :unsure:. Имам и готини видеа, но още не знам как да ги качвам в тубата.

Best Ripper:
Винаги остават части. Производителят ползва една и съща типова матрица за дреболиите на много сгради. Само че в една сграда се ползват примерно 8 еднакви прозореца, а матрицата му е от 6 броя. И ти слага в сета 2 х 6 бр. И имаш 4 излишни. Ама в друг сет са точно 6 или 12 бр. и всичко идва на мястото си. Въпрос на преценка от производителя кое му е изгодно с минимум вложения в матрици.

totomoto:
Имах ЧРД тези дни и моите ме изненадаха с комплект от шест страхотни фотографии на парни машини  :yahoo:. Снимал съм и  локомотивите за мащаб.

pach:

--- Цитат на: totomoto link=topic=4961.msg107476#msg107476 date=1492947900 ---Имах ЧРД тези дни и моите ме изненадаха с комплект от шест страхотни фотографии на парни машини  :yahoo:. Снимал съм и  локомотивите за мащаб.

--- Край на цитат ---

...И защо на тебе!?
Нали всичко беше за момчетата ...Уж!!! :lol:
Така се почва...С аквариум, кучето и ...
На края се стига дооооо....
"- С какво ще си играеш днес?
- Ами ако татко си играе с бавачката,
значи аз съм с влакчетата!!!"

;D :lol:  :lol:  :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия