Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Въпрос за избор на мащаб
Adrian:
И с Митака0888 беше така - за сина ми , на сина ми ... а я го виж сега - затънал е до кръста в...хоби !
totomoto:
Ако щете ми вярвайте, но не си играя много :blush2:. Имам толкова много още хобита, че направо е лудница :wacko:. Това не ми пречи обаче понякога да залитам в нещо ново, а влаковете са невероятно хоби - няма нужда да ви обяснявам :clapping:. Снимките са по-скоро към друго мое хоби - фотографията. Я да поспамя още малко - защо в оказиона няма обява за нито един парен локомотив :unsure:?!?!? Днес ходих до Тихомир да купя перонче за гарата и видях страхотен БР95. Проблема е, че той не се съгласява да ги вади, а аз не съм склонен да купя нещо втора ръка без да го разгледам ::). Някой ако има нещо интересно за продажба да не се стеснява :good:
pach:
Парните са "друга бира"... и са по-скъпи...И не всеки ги харесва...
А Тихомир не ти дава да го огледаш, може би защото го мързи (90%) или не те познава още (10%). Но винаги се държи като...Чешит...
Иначе да другите хобита, като фотографията и т.н. не се притеснявай. Доста от другите хобита са "включени" в нашето,
защото само ние правим копие на света в мащаб, при това със звук, светлина и движение!!!
И само ние сме като мечо пух - "колкото повече - толкова повече!"
Доста от хобитата са част от нашето.
Малко хобита са извън списъка...Като акваристиката ( макар вода и кораби да правят, не са сложили и живи рибки все още)
...Или карате-то...Но това става и с една група трениращи в бурените край релсите например!!!
:lol:
И те така...
Добре дошъл сред нас!!!
:hi: :lol: :drinks:
totomoto:
Да разбирам ли, че в тази оферта става дума само за "шарените" релси http://hobbyland.bg/vlakcheta/osche-za-maketa/relsi/pik55330-piko-komplekt-relsi-set-d.html?
TheJackal:
Да Тошко! Ясно и точно е описано под самата снимка на сета, че съдържа следното:
Комплект релси PIKO: D съдържа:
2 x 55221 WR Weiche rechts - десни стрелки
3 x 55220 WL Weiche links - леви стрелки
9 x 55200 G239 Gerades Gleis 239 mm - прави
7 x 55201 G231 Gerades Gleis 231 mm - прави
2 x 55219 R9 Bogen R9 908 mm
5 x 55280 Prellbock :hi:
Иди на място и ще го видиш точно какво съдържа сета.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия