Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
PIKO BR 86 - нов мотор
Best Ripper:
А, да бе... Само ние сме гениалните... Другите ядат доматите с колците и вадят картофите с тротил... :fie:
mitko0888:
--- Цитат на: VladoC link=topic=4975.msg108084#msg108084 date=1497030653 ---...
В един от твоите клипове видях, че си монтирал такива шахти на стари вагони на Пико - Bi 33.
Може ли да пуснеш снимки, от които се вижда как си монтирал шахтите?
...
--- Край на цитат ---
Като гледам на този Вi трябва само да премериш къде да я залепиш - късата кинематика. Подложил съм една хартийка под опашката и съм подрязъл ушите.
totomoto:
Много чисто изпълнение :good:! Понеже и на мен ще ми се наложи подобна процедура си мислех следното - от всичко, което съм гледал най-"трудната" част е да се намърда новото моторче в гнездо, което не е с неговата форма. Чудех се дали не е най-добре да се направи този детайл на 3Д принтер. Самата част не е кой знае колко сложна, а 3Д принтирането вече е много достъпно. Да не говорим, че един подобен детайл би помогнал на всеки следващ моделист да направи тази модернизация за минути. Просто моторчето трябва да е стандартно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия