Привет на всички,
Казвам се Калин , от София и съм на 23 години (края на този месец 24
). Фен съм на хобито може би от около 10 години насам. Запали ме свако му , който беше немец. Той беше един невероятен човек! За огромно съжаление обаче , преди 7 години той почина, а с него и страстта ми към влаковете. Някак си всеки път като ги видех се натъжавах и не ми беше приятно. Така че натиках всичко по шкафовете с идеята да чакат да дойде времето , когато пак ще ме радват.
Е , това време дойде. Със свако сме си говорили доста да направим макет заедно , тъй като въпреки факта че той има стотици локомотиви и сигурно хиляди вагони , живееха с леля в малък апартамент в Дрезден. Цялата му колекция седи във витрини и краси апартамента на леля сега. Аз обаче съм решен да направя макета за който сме говорили и на него да си разположа моята колекция макар и малка. Макетът ще представялва масичка с размери около 4 на 2 метра и е в мащаб Н0. За момента имам управление Пико Диги 1 , два дигитални локомотива , няколко аналогови , които ще се радвам да разбера как да нарпавя дигитални , 30-тина вагончета , гаричка , депо , водна кула , воден кран , ръчна Drehescheibe (не знам как е на български) , 3 мостчета и някоя и друга къщичка и зеленина.
Та така , приятно ми е да съм част от форума и ще се радвам да дойда на някоя среща , да разгледам какво са нарпавили хората и да попия малко опит , тъй като доста неща не са ми ясни и имам бая въпроси.
Поздрави ,
Калин