Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Новости от PIKO

<< < (35/74) > >>

pach:
PIKO представя - BR-364 на DB AG от серията "Експерт":
https://youtu.be/gv284tYXKy8
 :hi:

mitko0888:
За любимата на някого фирма - Пиковските А релси, вече и на подложка:

ПС: на сайта има и новостите - каталози за всички размери.

pavlinbg:
Това с релсите изглежда добре, но при подвижния състав - нищо ново! Поправете ме, ако греша, матриците са си същите, само че са с нови ливреи и администрации. Вече стана банално, но и през 2019 година в каталога на PIKO няма да има родни модели. :yes: Можеха поне един БГ седмак да пуснат, все пак по мое мнение пиковските коруби на локомотиви са най-точни... На това му се казва пазарно мислене :dirol:

hristo:
Странното за мен е, че вече втора година наблягат на ”PKP" модели! Полска фирма да бяха, нямаше да пуснат толкова модели на полските железници! То не са локомотиви, товарни вагони, пътнически вагони, всичко!

pavlinbg:

--- Цитат на: hristo link=topic=5.msg113981#msg113981 date=1546209900 ---Странното за мен е, че вече втора година наблягат на ”PKP" модели! Полска фирма да бяха, нямаше да пуснат толкова модели на полските железници! То не са локомотиви, товарни вагони, пътнически вагони, всичко!

--- Край на цитат ---

Същата тенденция се наблюдава и при Roco. И при тях има не малко модели на PKP. Явно се търсят и имат финансова изгода от производството им. Странно, но сега като се замисля, аз също имам цели 4 вагона на PKP Cargo, въпреки че са далеч от любимите ми родни модели.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия