Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Новости от PIKO

<< < (50/74) > >>

gregary:

--- Цитат на: pach link=topic=5.msg119753#msg119753 date=1601997238 ---...
Дано някои направи надлежно представяне и със снимки, а защо не и клип!
...

--- Край на цитат ---

Тук едно клипче:
https://youtu.be/r6LdB9VB8eY

Величко:
 PIKO vs TechImage?

а тук още едно богато представяне на пиковската ламинатка
http://diskuze.modely.biz/viewtopic.php?f=15&t=12658&p=280033&hilit=Lamin%C3%A1tka#p280033

pach:
Благодаря Грег!!! Аз имах предвид тук ние (българите) да си направим клип, в който да сравним двата модела!

Иначе клипа на унгареца е много добре направен, както се и прави по света!!!
Аз си го пуснах с български субтитри, защото носи много инфо, освен самото възпроизвеждане на звуците.
Не знам защо, някои имат нещо против оригиналните пиковски декодери, но според мен те са отишли едно
ниво нагоре... за звуковите става въпрос де. Не че на ESU са за изхвърляне!
И унгареца е предпочел друг дешифратор, тяхно си производство - Digisound 5.5!
В тази връзка, за бъдещите и настоящи притежатели на пиковския модел с оригиналните звуци вградени в унгарския дешифратор,
нещо специално отбелязано от унгарския колега - при задействане на аварийното спиране (F20),
локомотива остава на място и не може да бъде пуснат отново, докато не се изключи и съответно включи F1!!!
Като цяло набора от звуци ми харесва...или докато не ги чуя и на живо може би!!!
Кефи ме и F15 - леки поскърцвания в кривите, които се включват по желание на "машинистта".
Така също и характерното прискърцаване при тръгване, от "натягането" на композицията!
Въобще, още един плюс в този все повече изкушаващ ме локомотив!!!

gregary:
Грешката е моя! Набързо видях клипа през телефона и го пуснах тук. Помислих, че е звукът е на Пико...
Междудругото ми се иска да чуя звука на Пико и да го сравня с Есу(Яцек) на Техимейдж, което е важен фактор при избора между двата модела  (според мен)

Vlado:
Когато започнат да идват локомотивите, не се съмнявайте, че ще направим сравнение между двата модела. Вярвам, на всички ще е интересно това сравнение.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия