Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Новости от PIKO

<< < (7/73) > >>

staff123:
Май от Piko са се постарали...

Der Hetzer:
Като гледам на снимките - и то доста... Много ми е кеф, че на една друга фирма, която го продава на тройна цена сега им е яко вътрешно. Не съм си го купил, не че щях да се хваля или да му правя ревю, снимките намерих в един друг форум, гледам Сашо е сложил и останалите... иначе струва грубо 65 евро, от там нататък всичко си зависи от ценоразписите на Вашите лични доставчици... друг е въпроса склонен ли си да дадеш 130 лева за две талиги (понеже се сещам за какво ти трябва  :spiteful: )

toniemi:

--- Цитат на: Der Hetzer link=topic=5.msg50026#msg50026 date=1290954613 ---Като гледам на снимките - и то доста... Много ми е кеф, че на една друга фирма, която го продава на тройна цена сега им е яко вътрешно. Не съм си го купил, не че щях да се хваля или да му правя ревю, снимките намерих в един друг форум, гледам Сашо е сложил и останалите... иначе струва грубо 65 евро, от там нататък всичко си зависи от ценоразписите на Вашите лични доставчици... друг е въпроса склонен ли си да дадеш 130 лева за две талиги (понеже се сещам за какво ти трябва  :spiteful: )

--- Край на цитат ---
:spiteful:
 :nono:
Аз талиги си произвеждам на килограм ;D
Това ми е първият модел,който си купих като дете,след като"години наред"търкалях джуниорската 80ка.Струваше 12и60лв.
Друг любим ми е 120ката :yes:

hristo:
За тази цена, добре си изглежда машинката. Дано задържат производствената цена, че сега както е изчерпан да не се появи след Нова година с 20-ина евро отгоре.

staff123:

--- Цитат на: hristo link=topic=5.msg50045#msg50045 date=1290985064 ---За тази цена, добре си изглежда машинката. Дано задържат производствената цена, че сега както е изчерпан да не се появи след Нова година с 20-ина евро отгоре.

--- Край на цитат ---

Според мен ще са повече...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия