Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Новости от PIKO

<< < (9/73) > >>

pach:

--- Цитат на: TheJackal link=topic=5.msg50103#msg50103 date=1291035691 ---Пламене, дай линк на "PIKO" към този сет, ако правилно съм разбрал. :yes:

--- Край на цитат ---

Не е Пико, а Роко и го давам в скоба като пример бре... :punish:
Това е въпросния BR-120 със звук и четири вагона... :on_the_quiet:
Кво са праиш на утрепан!???? ;)

Der Hetzer:
Няма какво да врещиме като приклещени кози, този локомотив е супер, цената му е супер, щели да го вдигнат после с 20 евро, дори и не за 65 евро, ама и за 130 да го бяха пуснали още в началото - пак щеше да е по-евтин от същия на "онази другата фирма" която до момента държеше монопола. Ако толкова Ви е страх че ще му скочи цената и не можете да си го намерите от обичайните вносители и доставчици - в Ибей ги има, със 17 евро доставка (която е по-малко от очаквания скок от 20 евро) - така ще го имате още сега и веднага, а и ще спестите 6 лева, с които можете да го полеете  :spiteful:

hristo:
Да, обаче и в e-bay вече го няма. Миналия месец имаше 5-6 бройки ( един дори го продаваше за 79 евро, тоест доста над заводската цена), а в моментa има само един и той е на търг.
Аз предпочитам да го пуснат пак и ще чакам поръчка от Жоро, хем ще е сигурно, хем ще е и най-евтино.

Adrian:
 :good: и аз така - Жоро да ни има предвид :)

CaLLlo:
Това с козите беше готино ..
---------

Аз обаче друго се чудя, защо Пико изкарва модела, като това от
доста отдавна е модел на Гютзолд, а те вече са 2 отделни фирми:

118 117-1 DR4 Gutzold EM 19 rot -> 118 181-7 DR4 Piko 190/19/1 rot

или и тук важи правилото - Битият си е бит!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия