Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Новости от PIKO

<< < (12/73) > >>

KRAKOMOBILA:
Ми то и на 46-тата и 86-тата на ACME не са много допълнителните чарокве - ама тва хич не значи, че няма детайли и е хоби локомотив. Имам чувството, че някой хора само търсят кусури по моделите... За 80 евро е страхотен и ако излезе в новата ливрея (каквито имаше и в Пирдоп) с удоволствие ще си взема.

widowmaker:

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=5.msg66862#msg66862 date=1320416513 ---Ми то и на 46-тата и 86-тата на ACME не са много допълнителните чарокве - ама тва хич не значи, че няма детайли и е хоби локомотив. Имам чувството, че някой хора само търсят кусури по моделите... За 80 евро е страхотен и ако излезе в новата ливрея (каквито имаше и в Пирдоп) с удоволствие ще си взема.

--- Край на цитат ---

Има разлика между старата пиковса отливка (която е използвана за тоя модел) и тая на АСМЕ.
Не става дума да се намират кусури, ясно е, че за такива пари - толкова.
Кво, перфектен е, купуваш си три на цената на един (бравешкa 119-ка примерно, но със звук) и
ги разцепваш от каране, стига да не са с пластмасови талиги като старото производство.
За толкова пари обаче нищо чудно и да са, което пък ми напомня на приказката за безплатния обяд...

За сравнение - моделът на брава (има го нов и на цена 120Е):

П.П. някой е в единствено число, няма дума в множествено число, завършваща на "й"

Der Hetzer:

--- Цитат на: widowmaker link=topic=5.msg66863#msg66863 date=1320417728 ---
П.П. някой е в единствено число, няма дума в множествено число, завършваща на "й"

--- Край на цитат ---

Съжалявам за оффтопика, но когато видя Й (кратко) използвано по този начин - веднага уверено заявявам, че никога не съм чувал за римски император/оратор с такова име (на съответната дума)  :spiteful:

G_GROZ:
Какво ви е мнението за петицата двуетажни, багажния и ресторанта?
http://www.piko-shop.de/index.php?vw_type=warengruppe&vw_view=detail&vw_id=55&page=5

ankar:
Когато не става въпрос за локомотиви Пико са си класа на малко по-ниска цена.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия