Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Колекцията на Caprycorn

<< < (23/37) > >>

CaLLlo:
2 новини - една добра, а другата лоша:

1. Ако е търсен ефект юбилярът да е точно тоя локомотив, то тогава новината е много добра!
2. Лошата новина е - Защо точно тоя лок чак на място No 100 !?!

И все пак съм приятно изненадан! Честито!!!   

p.s. Днес намерих чудесна снимка на такъв лок в голям мащаб, ако я намеря пак ще я закача.

Сaprycorn:
Да, съвсем случайно точно този лок е номер 100! Защо толкова дълго време съм пропуснал да го доставя? Може би някак подсъзнателно съм се оглеждал все към по-големите локомотиви, с повече оси и по-голяма дължина. Чак през последните месеци набавих няколко по-малки, но много интересни парни машини като сериите 15, 34, 36, 70, 71, 73 и други подобни рядкости. Оказа се, че малките локомотиви имат своят чар и красота!

CaLLlo:

--- Цитат на: CALLlO link=topic=500.msg19096#msg19096 date=1233958532 ---... ако я намеря пак, ще я закача ...

--- Край на цитат ---

Мда ... много е голяма, та ще си я кликате тук:     http://www.dampflok-willi.de/images/kicx4089t3.jpg

ivo:

--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=500.msg19092#msg19092 date=1233957404 ---Ето го и СТОТНИЯТ локомотив! Днес беше търга:
(Image removed from quote.)

--- Край на цитат ---

:) Честито Яска ... лока е страхотен. В моята колекция беше N:6 ...

toniemi:

--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=500.msg19094#msg19094 date=1233957998 ---Що се отнася до "самоделките", те бяха актуални допреди 10-тина години. Тогава все още нямаше достъп до ROCO, FLEISHMANN и т.н. и ако човек искаше да си набави някоя серия, то трябваше да си я произведе. Използваха се части от локомотиви на Пико, от стендовите модели на Ревел, както и собсmвеноръчно изработени части. Много труд и търпение, и понякога резултатите бяха впечатляващи. Освен самоделките, които съм дал в таблицата, съм изработвал и сериите: 52 ванентендер, 57, 65.10, и 85, но тези модели са продадени.
 Сашо ще направи една фотосесия у нас, и ще публикувам специален пост със "САМОДЕЛКИ".

--- Край на цитат ---
Ето я темата
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,1000.0.html

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия