Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Колекцията на Caprycorn
zazo:
Така за финал ето и един стендов модел в по-големичък мащаб :lol:. Искам да кажа, че прекарах много добре съвместявайки двете си хобита. Благодаря на Ясен за предоставената възможност. И наистина само от снимките трудно може да си представи човек колко работа и колко други модели са "дали фира", за да се случи това което виждате на снимките.
mgirginov:
Машшаалах! :swoon:Но какво правят там при теб тез товарни вагони,а? :nono:
pach:
Радвам се , че благодарение на Никола , видяхме таз супер колекция... :thank_you: :thank_you: :thank_you:
Ясен е номер едно България , нещо повече ,струва ми че ако се наложи , достойно ще представи нашата страна и навън!!!
:clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:
Хвала на такива дисциплинирани хобисти!!!
На нас останалите , остава само да слушаме със затаен дъх , какво казва гуруто и да гледаме със ширико отворени очи , неговите модели (и не само самоделките , а цялата му колекция) , за да има за какво да си мечтаем и към какво да се стремим в моделизма!!!!
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
Все си мисля , че следващата книга на български език по железопътен моделизъм , ще е написана от Васко и Ясен...!!!???
:spiteful: :good: :good: :good: :good: :good:
Сaprycorn:
--- Цитат на: Жоро link=topic=500.msg19761#msg19761 date=1234961435 ---БРАВО Ясене, БРАВО!!!
Аз няма да те хваля за стилната колекция, други след мен сигурно ще бъдат по-щедри в суперлативите.
Браво за това, че показа твоя труд. Защото сред нас малцина са тези, които имат смелостта да разрушат два или повече локомотива, но след това да създадат друг, много по-хубав от заводски. А единици са тези, които ще доведат подобно начинание до край. Това, което си писал по-долу, звучи много лесно и елементарно за осъществяване:
Re:Колекцията на Caprycorn
«...то остава просто да прежалим една 01-ца и една 41-ца, за да сглобим от двете машини BR03! , но всъщност изисква много време, търпение, прецизност и достоверност. Предлагам ти, за да стане по-ясно, кои части са добавяни върху "донорите" да маркираш твоити части със стрелка и номер(1,2,3 и т.н.) и после да обясниш, например:
1. Тръбите върху котела са от еди какво си, оригиналните са изпилени, направени са нови носачи от... и закрепени/залепени в нови отвори на котела с Ф ... мм.
Направи го за един локомотив ако искаш, мисля че процедурата се повтаря при всички други.
Много добре си направил, като си показал и задвижването на тендера, ако имаш време и желание, разкажи за проблемите с които си се сблъскал и как си ги решил.
:hi: :buba:
--- Край на цитат ---
Всъщност повечето детайли са правени изцяло по технологиите на Васко. Тръбите по котела се виждат много ясно на снимката на BR03. За самите тръби използвам стоманена тел (струна за китара), а "ушичките", които държат тръбата към котела ги изработвам от медна тел. Последната е гъвкава, което позволяха наместването и изправянето на стоманените тръби, за да бъдат хоризонтални, успоредни помежду си, и на равни разтояния една от друга (така както истинските локомотиви са излизали от фабриките). Разбира се, преди да се изработят тръбите, първо трябва да се почисти котела от "нарисуваните" фабрично такива, за целта се използва скалпел, шкурки, спирт, и много търпение. Когато котелът е "изчистен", чак тогава се пристъпва към изработката и монтажа на отделните тръби. Много време отнема изработката на "ушичките". Накрая монтираните тръби и ушички се фиксират с много малка капка каноколит. Тази капка трябва да имитира топче на връзката межди тръбата и държача.
Држките под буферите се изработват по-лесно, тъй като там няма държачи. Единственото условие, е двете држки да бъдат напълно еднакви.
По-сложна е изработката на електрическата инсталация (вижда се добре на моделите BR80, BR81, BR87, BR18). Това са червените тръби, които минават под пътеходното или под водните резервоари, и имат жълти кутии (разпределителните кутии на ел инсталацията). За тези детайли освен стоманена и медна тел, се използва и много тънка медна ламаринка. В някоя следваща публикация ще опиша по-подробно изработката на другите детайли!
Сaprycorn:
Аз също искам да благодаря на Зазо, за чyдесните снимки, които направи, и за помощта, която ми оказа!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия