Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Колекцията на Caprycorn
mgirginov:
Маркиз дьо Сад такъв!
CaLLlo:
Супер!
Сaprycorn:
--- Цитат на: mgirginov link=topic=500.msg20272#msg20272 date=1235740295 ---Маркиз дьо Сад такъв!
--- Край на цитат ---
Че ти ги имаш почти всичките в N:)))
Прyските локомотиви са най-мнoгoбройните в Германия. Някои от сериите достигат по 2500-3000 броя, а ако се пресметнат и машините, които остават в Полша след първата световна война, то цифрите са наистина впечатляващи. По-късно, когато се създават т.нар. стандартни серии (от 1925 година), именно прyсаците задават и оформят облика на новите локомотиви.
nilfe:
Поздравления, Сaprycorn по-впечатляваща колекция не съм виждал в живота си. Избрал си всичко с много вкус и разбиране. Бих те посъветвал да отвориш специална тема "Как да си събера качествена колекция" и още една "Как да участвам и спечеля търг Е-BAY". Всичко това би било много полезно за начинаещи моделисти като мен. Още един път те поздравявам за постигнатото.
Сaprycorn:
Благодаря много за ласкавата оценка!
Колкото до специалната тема, тук има такава! Казва се "Няколко полезни съвета към по-младите колекционери" Има я и на главната страница.
На въпроса как да спечелим търг в ebay, мисля че тук, в нашия форум, има много по-опитни от мен, и тези хора биха дали много по-добри съвети от колкото аз!
Благодаря още един път за комплиментите, отправени към моята колекция!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия