ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

КРАЖБА

<< < (5/9) > >>

Der Hetzer:
В немския ebay, сутринта имаше 15 активни артикула в продажба, сега са изтрити и няма нито един...
Иначе "фийдбека" също е интересен, около 200 продажби на Мерклин Spur 1, някои от тях преди повече от 1 година (тоест преди новината за кражбата)

Mixy:

--- Цитат на: pach link=topic=5002.msg111811#msg111811 date=1527599826 ---Администраторе, премълчаването също не е много по правилата...дори на държавата, не само на форумите.
Щом подозираш двусмисленост, от какво се безпокоиш всъщност? Всяка теория има право на проверка, все пак.

Намерен продавач, който продава някакви модели. Ако го публикуват в темата за "ибей", или "препоръчани продавачи",
( или там както е), дали ще имаш същите безпокойства!?

Да не се окажем съучастници накрая....мен това би ме пО ...безпокоило. Иди обяснявай после, че нямаш сестра...
А и доколкото виждам в списъка на форума, въпросния потребител все още е тук. Нито има някаква рестрикция спрямо него  в момента.
Не казвам, че е длъжен да се включи, но все пак,
не съм разбрал от кога го представляваш...Аможе би знаеш нещо
повече от до тук представения информиращ линк!?

Както и да е... :hi:

Питам се обаче, когато очаквахме нещо подобно, защо все още твърдим, че "те такова животно няма"?

И много силно  стискам палци,
въпросния потребител да няма нищо общо с тези очаквания.

В крайна сметка това си е лично негова работа, нали!?

--- Край на цитат ---

Потребителю pach, аз също искам истината да излезе наяве, кражбата да бъде разкрита и виновните да си понесат съответните последствия. Но не и по начин, който повече прилича на донос с цел оклеветяване. Ако ти, Der Hetzer или някой друг имате информация по случая, поднесете я със съответното описание, факти, снимки и/или други данни, така, както аз направих по казуса с urko. И най-вече, уведомете сдружението, полицията и прокуратурата, които би следвало да разледват това деяние. Най-малко аз бих цензурирал каквито и да са факти, които биха довели до разкриването на това или друго престъпление.

P.S. Любо вече е дал повече инфо, докато пишех моя пост. Ако беше почнал с това, нямаше въобще да се намесвам.

mitko0888:
Артикулите са изтрити, но като се цъкне на оценките може да се види какво е продавано в последните май 12 месеца.

Der Hetzer:

Der Hetzer:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия