ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
КРАЖБА
TheJackal:
За "непросветените" само да вметна, че Венци - "Best Ripper" от поне 5 години има много по - различна колекция в мащаб "I", за разлика от боклуците и натрошените изделия в ВТУ "Тодор Каблешков". Това бе и причината да си купи централа "Märklin", да разпродаде всичко в мащабите които имаше ТТ 1:120 и Н0 1:87. Новата му колекция е изцяло "Märklin" в мащаб Н0 1:87 и I 1:45. Това може да бъде видяно и от снимките които е пускал из форума.
P.S. Не съм му нито секретарка, нито адвокат! Дразнят ме тъпотиите в този форум и непотвърдената информация! А за книгата, обадете се на Гроздан Грозев и ще разберете защо не излиза следващия том! :hi:
Der Hetzer:
4963 Евро и 03 евроцента е цялата сума
--- Цитат на: TheJackal link=topic=5002.msg111822#msg111822 date=1527607540 --- от боклуците и натрошените изделия в ВТУ "Тодор Каблешков"
--- Край на цитат ---
продадени до момента, като в тях не влиза сумата от продажбата на комплект от един локомотив, 9 вагона и чифт стрелки, пуснати първоначално за 600 Евро и приета в последствие най-добра оферта.
Иначе какво си е купил и какво има не знам и не ме интересува.
Der Hetzer:
Преди години в една друга тема, едноличният собственик на сдружението (което за краткост е по-удачно за в бъдеще да наричам ОПГ т.е. Организирана "Приватизационна" Група) - Ъдвукат Венелин Граматик (виден представител на ИазНеЗнамКоя книжовна школа, да не се бърка с живялия през XV-ти В. Владислав Граматик) се беше похвалил, че ОПГ ЖП Приватизатори било прието за член на някаква световнонеизвестна и също толкова значима организация на "Директорите на водопади", където поради двата статични музейни локомотива, които им били зачислени, били възнаградени с категория 5 Звезди/Точки/Калинки и влизали в не знам си каква категория. Да, както се досещате става въпрос за статичната Шкода 42-ра серия намираща се на плаца на ВТУ. В показаните по горе оценки се виждат 3 продажби на табели от Шкода "тип 46", представена като чешка серия 240 "Ламинатка" на първоначална цена от 49,90 Евро всяка, с опция за най-добра оферта, която в последствие е приета. Дали иде реч за опощването на музейният 42 или пък може би става въпрос за някакви качествени реплики, продавани на немците и чехите като оригинални? Ако е второто - то шапки долу :hi: пред българският технически гений, както и пред така проявените "бизнес нюх" съчетан с "патриотическа предприемчивост" (ми така де, не е лошо да им взимаме парите на чужденците и да ги влагаме в и без това разклатената БГ икономика), пък и самата технология би била интересна в темата за фотоец, лазерно гравиране и 3D принтиране. :spiteful:
Adrian:
Всичко това трябва да се разследва :wacko:
Der Hetzer:
--- Цитат на: TheJackal link=topic=5002.msg111822#msg111822 date=1527607540 --- А за книгата, обадете се на Гроздан Грозев и ще разберете защо не излиза следващия том! :hi:
--- Край на цитат ---
Очевидно ти си му се обаждал и знаеш повече от нас, защо направо не ни споделиш какво ти е казал за книгата, очевидно сте си близки, другите ви там взаимоотношения не ни интересуват. Така ще бъде по-лесно за всички, отколкото всеки да му звъни да го пита поотделно, и без това сега сигурно му е напрегнато, поне на хората които имат съвест (била тя гузна или не) би им било...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия