Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Устав, членство и организационни въпроси
Как мога да възстановя членството си в клуба?
pavel75:
--- Цитат на: 760mm link=topic=5018.msg109167#msg109167 date=1507810066 ---Let’s recap:
1.В клуба се влиза “трудно”
2.Клуба може да се яиди на ежемесечния ден на отворените врати, който може би ще се състои след месец; а може и не.
С други думи, едни хора са си се сдушили, направили са си едни макети и си карат по тях / перчат се на изложения.
Жалко. А навремето ме посрещаха 10-15 усмихнати лица, карахме, снимах, имаше общество.
--- Край на цитат ---
Честно казано не мога да разбера каква ти е целта, но с това провокиране си навличаш само негативно отношение.
По устав е така - външни хора може само на отворени врати. Реално някой дошъл в друго време не е върнат.
Откакто започнахме да ходим по срещи няма как да има всеки месец отворени врати, тъй като участието в срещата не е само дните в самата среща, а има подготовка преди и след нея.
Това е положението. Хубаво, лошо, харесва ти, не ти харесва - това е. Сега и да дойдеш няма да видиш нищо - трасето е на пирамиди и нито може да се кара, нито може да се види.
760mm:
Не целя нищо. Искаше ми се да е като преди. Отговора на Емил как мога отново да съм член бе “Предвид предишното членство трудно.”
С какво съм навредил на клуба?
pavel75:
--- Цитат на: 760mm link=topic=5018.msg109169#msg109169 date=1507810879 ---Не целя нищо. Искаше ми се да е като преди. Отговора на Емил как мога отново да съм член бе “Предвид предишното членство трудно.”
С какво съм навредил на клуба?
--- Край на цитат ---
Ако си възстановиш членството няма да си първия, сигурно няма и да си последния.
Но за сега си първия който не е подал молба за членство, но тръби постоянно, че няма да го приемат. Признай, че това не е сериозно.
Не си навредил нещо пряко. Проблема идва от това когато член си тръгне без да го обяви официално. Все пак нямаме спонсори и разчитаме основно на приходите от членския внос да си покриваме наема и другите разходи по хобито.
Ти тръгвайки си без да кажеш "Довиждане" беше най-малкото обидно. Не говорим за финансовата част. Сега искаш да те посрещнем с усмивки.
Нямаме нищо против теб, но ти тогава не постъпи коректно към нас и сега нормално е да имаме резерви, че няма пак да ни зарежеш така.
760mm:
Разбираемо е. Тогава нямах работа, не смогвах финансово и не успявах да си плащам вноската. Напуснаха ме по тази причина, за което и аз съжалявам.
Като критика пък ми остана, че нямах ключ за клуба и съответно не можех да отида някой ден след работа, когато няма хора, или има малко и да си правя маневри, което ми е било винаги "моето нещо". Можех да ходя само в събота, докато по макета се пускат влакове с висока скорост и не е пригодно за маневрена дейност.
emilchaushev:
Светльо, тъй и тъй си почнал нека и аз да ти помогна и да довърша рекапитулацията.
Едните хора дето са се събрали и са си направили са инвестирали, за да го имат това и са се потрудили.
Ти дето искаш да си връткаш се самонапусна по устава със задължения от повече от 12 вноски и аз като председател допуснах това положение.
Хайде сега си размърдай гънките и се сети защо нямаше ключ.... Ако трябваше след твоето на пускане да сменя патрона и ключовете на всички, щеше да ми докараш допълнителен разход от 100 лв...
Чакай бе пич. Ония дето са се събрали плащат всеки месец по 700 лв наем за помещенията. А тия дето искат да джиткат по модулите какво правят?
И какво не разбра как се възстановява членство?
Подаваш молба, гледаме я, отговаряме ти. Не си първия, който след напускане кандидатства за членство.
Аз молба не виждам да си подал та да продължаваш да пискаш.
А иначе обществото пак го има, но просто ти не си част от него. Пак караме и даже си пием уискито и бирата всяка събота, докато караме влакове, но това е привилегия на обществото, което си плаща за нея.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия