Други организации и клубове > Пловдив и региона | Plovdiv Area

Голям макет в Пловдив.

<< < (3/4) > >>

svetljjjo:
На мен ми е любопитно тоя макет с какви средства е изграден някой спонсорира ли го или е с лични средства на моделиста.
Тоя подвижен състав към макета ли ще си остане или е на моделиста и след снимките ще си го прибере .
Темата е почната с изречението нов голям макет на разположение.
Това кво ще рече аз мога ли да си взема едно локомотивче и да отида да покарам на него . На кого е на разположение ?!?
Това зала ли е има ли работно време може ли всеки който има желание и интерес да отиде . Само за разглеждане ли е или може и
да се покара на него .
Изобщо такива подробности около този макет . Защото от писаното в темата и от репортажите по телевизията човек остава с впечатлението че това е нещо обществено все едно са открили нов паметник и всеки може да иде да види да пипне което предполагам най вероятно не е така .

Best Ripper:
Доколкото са ми сведенията макетът е достъпен за посетители всеки делничен ден от 15 до 17 ч., в събота - от 12 до 14 ч. Неделя не работи. /Това към днешна дата, за нататък може и да има промени/.
Относно това дали всеки може да си кара моделите - едва ли. Самият макет е ограден със стъклена витрина и през останалото време няма достъп до него. Може да се разглежда през стъклата. А и едва ли е удачно всеки да бърника и пуска моделите си без разрешение и без присъствието на собственика.

Mixy:
Още малко информация по въпроса: Пловдивчанин подреди атракцион с мини влакчета

Както казаха и по-горе, макетът може да се види всеки работен ден от 15:00 до 17:00 часа в Железопътното управление в Пловдив. Композициите ще бъдат подменяни всеки месец. Човекът търси съдействие от общината за по-голяма зала и иска да организира кръжоци по ЖП моделизъм за деца и младежи.

Adrian:

Съществува ли още?

mitko0888:
Според любимия ни фасебуук (от малко преди нова година):

"Здравейте , заради обстановката отваря врати само събота по-обяд. Най добре е уговорка по телефона. Все още е на партера в управлението."

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия