ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Календар на събитията

Международна среща на ЖП моделистите - Русе 2018

<< < (7/9) > >>

svetljjjo:
Да очевидно е че е много работа и само от снимките се вижда че е голяма хамалогия а сигурно и разходите са прилични  ;D
Аз щях да питам в предния пост за тея модули те специално за подобни срещи ли са правени
на моделисти ли са или на клуб в смисъл като ги приберете от залата после сглобяват ли се някъде или само за подобни срещи се ползват ?!?

pavel75:

--- Цитат на: svetljjjo link=topic=5038.msg111879#msg111879 date=1527774664 ---Да очевидно е че е много работа и само от снимките се вижда че е голяма хамалогия а сигурно и разходите са прилични  ;D
Аз щях да питам в предния пост за тея модули те специално за подобни срещи ли са правени
на моделисти ли са или на клуб в смисъл като ги приберете от залата после сглобяват ли се някъде или само за подобни срещи се ползват ?!?

--- Край на цитат ---

В това трасе / говоря само за българските модули / има както собственост на Клуба, така и не малка част лична собственост. След приключване на срещата мноооого малка част от тях се сглобяват в клубното помещение поради липса на място.

emilchaushev:
Тъй... организирането на среща за това е сложно, защото при обявяването и са необходими няколко месеца, за да може всички, които искат да участват да имат време да регистрират модулите си и да решат на коя среща да участват. Всяка среща и за това е уникална, защото всеки път участват различен брой модули, от които се композира трасето. Ето в Русе е трета среща, повечето модули са както преди години, но има нови, някои от предните срещи ги няма... Всяка среща има уникално и неповторимо трасе, защото в такъв вид трасето се прави за конкретната среща, за конкретното пространство, с конкретни модули. На следващата среща едно от трите винаги е различно.

За нашите срещи има и клубни има и частни модули. Комай клубните са ни кахъра, че няма човек асоцииран с конкретната гара, който да отговаря за нея и така целия куп клубни модули се падат за носене и сглобяване на който е наличен. Иначе за частните е по- лесно. Аз имам 5 модула и отговарям само за тях. За това и като ходим на срещи в чужбина е по- лесно и приятно, защото при ограничени транспортни възможности на превозното средство имаш по- малко модули и съответно по- малка отговорност. Сглобяваш за час и свиркаш.

emilchaushev:
Една галерийка със снимки събрани от различни хора

https://flic.kr/s/aHsmnhWtvp

svetljjjo:
тук в този участък наклон и изкачване ли има или снимката лъже

Ако е наклон и изкачване как се държат декодерите ми е любопитно
на моя макет имам лека вдлъбнатина от 2 градуса може би но пак се усеща и на цифрово и на аналогово каране

https://www.flickr.com/photos/115147272@N02/27944229027/in/album-72157697944634885/

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия