ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Да бъдат ли Best Ripper и Pach под постоянна модерация?
TheJackal:
Здравейте!
Аз също гласувах с "НЕ". Двамата ги познавам лично Венци и Пламен. Смея да твърдя, че са повече от "пичове та дрънкат"! Помага ли са ми във всеки един момент в който съм потърсил помощ. Присъствал съм на мероприятия и събирания с двамата и смея да кажа ,че не е имало никакви разправии по между им.
Много правилно някой написа, че зад всеки "НИК" във форума се крие някой "мушморок"! :hi:
Лично аз си мисля и дано е така, че меренето на "кой колко пари има и какви влакове си е купил" отдавна отмина във форума и това се доказа от многото събирания, срещи и прочие.
Една шепа хора сме, замислете се! Какво делим: коли, пари, жени....................... влакчета! :drinks:
totomoto:
--- Цитат на: Adrian link=topic=5040.msg110013#msg110013 date=1514534180 ---Гласувах с 'не' ! -
макар, че след като толкова балансиран и възпитан човек като gregary стигна до там , да пусне анкета - двамата герои наистина трябва да се замислят дали да пребиват тези , които знаят повече , или да пият по бира с тях .
Винаги съм казвал 'Господ да ме пази от манияци' и старателно ги избягвам. Маниякът е добре подготвен - той е чел , зубрил , проверил , сравнил - до последната буква изкълвал. Той е готов да се бие , да те смаже , да те обижда без да е бит , смазан или обиден - само и само егото му да победи . Това си е болестно състояние , някаква лудост да се вкопчиш в нещо , сякаш е живота ти . Манияците плашат хората и затова лека-полека форума опустява . Просто ги отбягват , не влизат в дискусия с тях . И те ... влизат в дискусия помежду си . И тогава става толкова цветно и весело ! Изведнъж играта с влакчета става някаква наука с централи , таймери , бустери , мишки , кантонерки , имперски разрушители ...междузвездни войни
и нормалният човек си казва...ч'ай ся - аз влакчета ли карам или пържа картофи ?
Много е тънка границата м/у хоби и болестно състояние !!! Много е тънка границата м/у истинска радост имаш влакчета и мъката те да не са регистрирани в FReDL , MIddle или LIDL ....
не са виновни момчетата , те просто си горят в своя ад , а един модератор трудно би се справил с този огън .
Така е , нещата се движат от Светлината и Мрака , Доброто и Лошото , Скайуокър и Вейдър , от Надал и Федерер ... а балансът е в Съпротивата и в Григор Димитров !
Наздраве и Весели празници
--- Край на цитат ---
Много, много добре казано !! "Протата" винаги имат склонност да са досадни, но пък и много знаят. Лично аз не се наемам да участвам в решаването на подобен въпрос.
gregary:
Благодаря на гласувалите до тук!
Но, явно имам проблем с изказа си и обосновката си (знам за този си проблем). Под "постоянна модерация" съм имал предвид, не въобще за постоянно/завинаги премахване на двамата от форума. Както по-горе съм посочил, че те са допринесли за развитието, надявам се и да продължът за развитието му. Имам предвид: пуска единият поста си и той стои за одобрение от модератор, което би следвало да е вид гарант за спазване на добрия тон и елементарно възпитание. Модераторът ще одобри и пусне поста, когато той прецени, че има свободно време и е подходящ за обстановката. Т.е. по никакъв начин не се обременява чак полкова. Последен пример за тази ми идея е горещата тема за z21. Ако авторът и бе под модерация, нямаше да скочи (за кой ли пореден път???) и с това, че няма никой право да му АКА в темата. Форумът не му е бащиния! Последва резонна реакция и АКАНЕТО, СРАНЕТО започна и темата вече е почи извън контрол. Хората се карат, сърдят се и след това не влизат и публикуват. При този потребител, такова поведение, явно е перманентно и всякакви банове за месец, два или година не важи!!! Да давам ли примери назад?! Трябваше ли и аз да поискам публично извинение от него, за тава, че публично ме обиди (за което близо година доброволно не се логвам и не пиша?) Колко ли са още такива като мен?! Знам за няколко ...
Не разбирам потребителите които са гласували с "НЕ", при цялото ми уважение към тях!!! Така ли трябва да продължи?! Знаете - миналото не можем да го променим, но бъдещето ще е такова, каквото го направим НИЕ!!! &bgflag
Адри, теб те разбирам. Гледаш такива конфликти да ги пребориш с хумор. Аз съм голям фен на фумора ти, защото той е сатира, а не ХЕЙТхумор като на г-н Бест Риппер... Продължавай така да разсмиваш - смехът води до разтоварване!
Стефчо, аз никъде не съм казал, че двамата не са пичове. И двамата са ми помагали и не съм го отричал! Но, това не е тема тук, ако трябва ще го коментирам другаде. Идеята ми е като твоята. Защо трябва да се правим на кой е по по най, кой превел старата мишката (колелото с педали) и кой показал със снимки ръководството на z21 (автомобила според същия), да се усмиват и започват на ново!
Но, глас народен - глас Божий
mitko0888:
Изчакай поне 24 часа, ако не до 4-ти.
Аз пък гласувах с Да. Единстевно защото другите два отговора означават нищо да не се промени.
Adrian:
Аз хубаво ги боря с хумор , но те са прекалено самовлюбени ... и двамата са нарциси . От друга страна винаги помагат... Все пак влез в кожата и на модератора - това е много голямо натоварване - те генерират доста постове на ден !?
И двамата слагат на всяка манджа мерудия … което си е тормоз
Това, което често убягва от фокуса на вниманието покрай този израз, е всъщност идеята, че не на всяка манджа е необходимо да се слага мерудия…
Общо взето тази стара българска мъдрост внушава, че някои простички схеми с 1-2 коловоза и лок с 2-3 вагона са си хубави и без да ги блъскаш с електроники или каквито и да е екзотични Фредели. Че не е нужно всичко да знаеш, навсякъде да си, за всичко да имаш мнение и позиция, от всичко да си опитал.
пп. апропо , Венци съм го блокирал отдавна ( защото държанието му прогресивно се влошава) , а на Пламенчу видя ли пост с повече от 2 реда и 2 емотикона го маркирам 'като прочетен' .
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия