Други организации и клубове > Стара Загора и региона | Stara Zagora Area
Две в едно: Жп моделизъм и туризъм!
stoiko:
Който е имал желание дойде и видя каквото го е вълнувало, споделих ме опит, пипнахме и управлявахме нови придобивки, начертахме план за следваща сбирка и не на последно място видяхме кой и с какво на кого може да помогне за развитието на любимото хоби!!!Затова ще Ви помоля да не използвате раздела на Стара Загора за разчистване на сметки или създаване на нови интриги и разправии. Момчето е положил много труд и е постигнал завидни резултати с умалени модели на БДЖ, но не е използвал гланцирани блокчета, ножица, лепило или пластелин!!!
Mironista:
Здравейте,
Използвайки думата конфликт може би имах в предвид марка дрехи или обувки, иначе браво на момчето от КАЗАНлък. Думата КАЗАН е Българска в него се варят разни неща и така.
Поздрави и бъдете здрави
Mironista:
Завидни резултати може да се каже че са постигнали Тано и Людмил който прави 46-цата на Миро. А локомотив топнат в боя не е завиден резултат - за един ПреаТел говоря.
:yahoo: :yahoo: :yahoo:
dred77:
Не знам кой какво е правил, творил и "постигнал завидни резултати" , но аз поне за първи път присъствах на такава среща, макар и за час и половина два. Успях за първи път да разговарям с колеги от форума, и изобщо с хора занимаващи се с това хоби. Мога само да споделя завидно душевна и приятелска атмосфера. Успях да се запозная с хора от форума, които ме накараха да се чувствам като приятел и съмишленик.
Обстановката ме върна в ученическите ми години /96/, когато заедно дрънкахме със стария хижар "Омбрето" до 6-7 сутрин около и под масата :).
Организаторът на мероприятието със завидни умения, /с лампа на главата/ действаше над барбекюто.
Трасето се ползваше по предназначение, през цялото време докато присъствах :).
Браво за организацията, и Благодаря за топлото отношение момчета!
Mironista:
--- Цитат на: vankata86 link=topic=5043.msg110803#msg110803 date=1519408595 ---Както и да е Слав,не търся конфликт с теб,всеки прави каквото може както може,с натрупания ми опит до момента смея да твърдя,че моделите на принтера стават перфектни.Има и една много важно уточнение,аз не ги правя на конвейра за търговия.Поздраяви и стига сме мерили кой е с по-голям ...!Мога само да ти пожелая успех в работата ти. :pleasantry: &bgflag
--- Край на цитат ---
Лошо ли е ако е за търговия? Може прави. Аз още чакам вълната от 55-тици и 46-ци от към централна България. Дано модераторите да не го помислят за нападка това пак. За съжаление това хоби си е бизнес спарвка няколко човека във форума + един симпатяга от Дедеагач ( той си знае кой е дето ме блокира ).
Само да сте здрави.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия