Други организации и клубове > Стара Загора и региона | Stara Zagora Area

Две в едно: Жп моделизъм и туризъм!

<< < (8/8)

Mironista:

--- Цитат на: pavlinbg link=topic=5043.msg110827#msg110827 date=1519476024 ---За какъв завод става въпрос, кога и кой ще го прави?

--- Край на цитат ---

Завод ли е чудо ли е?

emilchaushev:
Става ми малко тъжно.

Има среща, с някакви обичайно заподозрени, които обаче само те си знаят...
Уж да се каже нещо, ама да не се покаже нищо.
Е не всички можем да присъстваме, т.е да разбираме, че това ни е наказанието ли?
.. или капсулацията е желан метод?

И защо се обявяват такива срещи? Обичайни, заподозрени, чертаят някакви планове... трябва ли и да гадаем? Що за конспирация?

Момчета.. да не сте търкаляли бял прах във вагоните?

Стойко, нищо лично, просто това са ми впечатленията от цялата комуникация. Не виждам нищо лошо след среща човек да се похвали, даже и срещата да е била само за хапка и пийка, все пак моделисти са били на едно място и са си говорили за хоби, имали са едни щастливи моменти- ето това е достатъчно да се сподели, за да почувстваме някаква позитивна емоция и тези, които не сме били. Иначе остава у четящия една въпросителна- аз трябваше ли да ида, а ако ида дали ще съм заподозрян, защото не съм обичаен и дали това дето се говори там трябва да го чуя... все ненужни въпроси породени от никому ненужни граници.

ogiegp:
Off-Topic:Две в едно: Жп моделизъм и туризъм!
« -: 30 Декември 2017, 12:40:09 »

    Цитат

Уважаеми жп. моделисти, обичайните заподозрени  имаме идеята да направим сбирка през месец февруари в обновената хижа Морулей, която е разположена в южните склонове на Средна гора и на разстояние 25 км от град Стара Загора в източна посока над село Дълбоки. Датата на събитието жп моделизъм и туризъм ще я обявя допълнително, като тя ще бъде събота срещу неделя. Срокът за записване на тези които ще останат с обичайните заподозрени с преспиване на хижата е до 15.01.2018 година тук в темата. Обичайните заподозрени сме заели 11 места от легловата база в хижата.Off-Topic:За тези от Вас, които ще използват обществен транспорт до Стара Загора ще организираме извозване с коли до хижата и обратно на следващия ден. За целта ще трябва да уточните в колко часа ще пристигнете и съответно в колко часа Вие обратния транспорт на следващия ден.Off-Topic:За всички проявяващи интерес към мероприятеието, Ви уведомявам, че то ще се състои на 17 и 18.02.2018 година. Часът (след R=13:00) ще бъде съобразен с пътуващите с обществен транспорт, т.к. преди заминаване за хижата ще минем през хранителен магазин за вземане на храна и по молба на някои колеги ще посетим магазин за електронни елементи.Off-Topic:Броя на участниците оставащи с преспиване на хижата е 13, като има и представителка на нежния пол. За тези от Вас които не са ясно давам следното пояснение: при нас такса за участие няма! Всеки си поема нощувката и решава дали ще участва в общото меню или ще е на индивидуална хранителна и течностна програма! Трафове за аналогово управление ще осигуря два броя! Всеки има право да донесе каквито иска модели за каране или разглеждане. Ако мащаба е различен от Н0 и ТТ ще трябва да си донесе и трасе!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия