Други организации и клубове > Стара Загора и региона | Stara Zagora Area

Две в едно: Жп моделизъм и туризъм!

<< < (2/8) > >>

stoiko:
Днес проведох разговор с хижаря, като се разбрах ме другата седмица да се срещнем и дам капаро за 13 човека. В хижата ще бъде топло и уютно, което означава, че магат да присъстват и деца. Столовата е достатъчно голяма за лудуване. Ако някой от Вас има въпроси може да ги зададете тук или да ми се обадите на GSM: 0884501186. Надявам се до сбирката да завърша електрическата част на новия ми макет и да го взема на хижата, ако не успея релси П профил в ТТ ще има достатъчно.

stoiko:
С цел да прекараме възможно повече време в сладки приказки и каране на влакчета,говарих със заведението в което бяхме вечерта на сбирката в началото на есента и хората ще ни приготвят порции касапско мезе, а аз ще взема фритюрник за картофки и смятам, че ще си изкараме страхотно!!! Приготвил съм и няколко литра вино и  един кг. сланина, която ще мине през скарата!!!

stoiko:
Засега най-късно пристигащия моделист в Сз ще е на R=12:56 от Варна.

stoiko:
С риск да стана досаден, ще Ви помоля ако някой идва нека да се запише или да ме уведоми, т.к. на еснната сбирка ме накарахте да се чуствам много не удобно като домакин. Това се дължеше на факта, че много малко се отбелязах те, че ще дойдете и аз реших сбирката да е в малката стаичка, а не в голямата зала. Както видяхте нямаше място за всички в стаичката и доста от Вас стояха на коридора, включително и половинките Ви с които дойдохте до Стара Загора.

stoiko:
Хижата е резервирана. Запазени са един апартамент, две стаи с три легла и още 10 легла за които нямам представа как ще бъдат разпределени в двойки и тройки. За събота са дали заявка за присъствие само през деня двама колеги. На срещата ще има и деца не влизащи в бройката на упоменатите по-горе запазени места. Хапването ще е каквото си занесем и приготвим. На хижаря заявка не съм давал. Остава само да доживеем до датата и да се съберем.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия