Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Книгите на инженер Димитър Деянов
pach:
--- Цитат на: МАШИНИСТ link=topic=5044.msg111029#msg111029 date=1520840425 --- ...
Извода е на база мои и на колеги от групата снимки , които видях / които там единствено съм публикувал / и е хубаво тук колегите да знаят като източник , както и да се питат публикувалите ги , дали са съгласни с публикацията им тук.
Над всяка снимка има текст на публикация и име на потребителя / автора на снимката.
Същото важи и за всички следващи албуми , които ще се публикуват.
...
--- Край на цитат ---
Значи от тези ти думи излиза, че там в групата може да се публикуват всякакви снимки, но ако ние ги прехвърлим тук,
трябвало да питаме!!!
Ашкоусъм джанъм...егати нахалството!
Отгоре на всичкото трябва да питам себе си поне за една снимка,
въпреки, че се съмнявам там да е публикувана с коректен надпис,
чия е!!!
То затова явно и тази група е затворена, за да не им лъсне гъза.
Лично аз нямам нищо против групата във фейса, да събере снимките,
макар това да е направено и тук от нашия собственик на сайта
( бих казал с най-многобройни архивни единици), но те да публикуват наши снимки и същевременно да не разрешават обратното е ...меко казано много арогантно!!!
:fool:
МАШИНИСТ:
Челебиев , пак четеш евангелието като дявола.
Там в групата има хора , които не са регистрирани тук.
Има и такива , които са и тук и там - като мен.
Но не желая да има мои снимки тук , ако лично аз не съм ги публикувал , разбра ли ме ?
Защо ? си е моя работа.
Същото важи и за други колеги.
Всеки преценява къде , какво и колко да публикува и ако нещо не е тук а там - фб , вероятно има причини.
" Здравейте съфорумци.Реших да публикувам тук за да не отварям нова тема.Ако админа прецени нека премести публикацията.На този линк *** премахнато съдържание *** ще намерите снимки на локомотива на БДЖ серия 04 събрани в нета.Някои от снимките може да се повтарят за което се извинявам. "
ЗАБЕЛЕЖИ - БДЖ СЕРИЯ 04 СЪБРАНИ В НЕТА.
Off-Topic:Арогантно или не , мнението ти не ме ...................!
martochkata:
Аз също съм против да се качват личните ми снимки споделени в друга група.Видях няколко свимки направени лично от мен и честно казано ми е непрятно да ги видя качени тук.Ако имах желание щях да споделя цял личен албум сам в този форум.
Мнго ви моля да не качвате личните ми снимки споделени в други форуми тук.
Благодаря за разбирането. :hi:
Mixy:
Веско ме помоли да премахна линковете от неговите постове, чиято молба (по изключение, при така създалата се ситуация) реших да удовлетворя.
Ще помоля всички, които публикуват снимки или линкове към албуми с български подвижен състав (а и не само), които са събирани от мрежата, занапред да посочват автор или източник, за да избегнем възникването на подбни конфликти в бъдеще.
Mixy,
Администратор на Railwaypassion.com
martochkata:
Благодаря за разбирането. :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия