ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Въпрос за български вагон
Gervasii:
Ееее имало е значи полза от поста ми! Един по един почнаха да пишат националните богатства...
mitko0888:
IKAR, предполага се че не става дума за тези вагони, човекът твърди че след "след мнооого дълго четене на теми във форума" не е намерил това, което го интересува.
Като тенденция в този форум, когато някой има отговора на някакъв въпрос, той ще "напише нещо по въпроса". Поне това съм забелязал че правят и специалистите по БДЖ вагони. Явно че в случая отговорът на така зададения въпрос не е толкова лесен. Или пък едва ли всеки си прекарва деня само във форума, за да отговори в рамките на 24 часа за нещо по спомени от преди 50 години. Или пък въпросът е така зададен че ...
Хайде да не гадаем и да не правим дълбокомислени заключения и да даваме квалификации, обосновани единствено от собствения си мироглед.
pach:
Наистина ли си въобразявате, че 400 и кусур регистрирани тук,
четат всеки ден форума, знаят всичко за " нещо- някакво- такова...ама не съвсем от детския си спомен", и чакат
само някой новопоявил се да им даде въпрос и всички
да се втурнат да търсят отговорите му???
Единственият който помни такива вагони е написал каквото знае,
въпреки, че е в Канада. Той чете в друга част от денонощието обаче.
Останалите ни бройте, че се ровим в архивите си въпреки натиска от време което ни е отпуснато от zapasen, но още нищо не сме намерили!!!
:sarcastic:
...и тези снимки са от темата за български подвижен състав ( тоест променената тема)!!!
zapasen:
Благодаря на всички, които все пак се отзоваха и специално на IKAR. Наистина бях на път да се откажа, но виждам, че все пак има с кого да си говорим. Благодаря и за, макар и не на сто процента, за изясняването на интересуващият ме въпрос.
Наистина, възможно е погрешно да съм запомнил, че вратите на багажното не са двуделни (нали така се казва ?), а са просто двойни. Това, което със сигурност знам обаче, че попаднах в този вагон, преминавайки от съседния т.е. имало си е нормален преход от съседия вагон. Предполагам, че е имало преход и откъм страната на служебното купе към следващ вагон. Това е съществена разлика с пощенските фургони от по-ново време, които, както се и вижда от публикациите във форума, бяха задънени.
Що се касае до "даденото време" - няма такова. Просто беше странно за мен над 200 души да прочетат пост ми, и нито един да не каже нито дума по въпроса.
А сега за причината да питам: Имам намерение да направя и кача чертежа на вагона в .DWG или .DXF формат, с добавени разгъвки. Който има допир със CNC машини веднага ще се сети защо и какво дава това.
Krasi Tankista:
Бих искал да те помоля да поясниш какво дава това.Във връзка със СnC машините де.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия