Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Всичко за 3D-принтирането - споделен опит, въпроси и отговори.
svetljjjo:
Изобщо не става въпрос да му избивам парите аз не съм имал такива помисли дори
Не се обръщам към фирма защото никой няма да се навие да направи един детайл и то съвсем прост или ако се навие то ще ми иска пари сигурно колкото за цял сет нови вагони.
Аз го искам за направата на дребни детайли и то съвсем прости
стълби по вагоните тромбички спирачни кранове ей такива дребни детайлчета които често падат при каране и се губят
съвсем съвсем елементарни неща
то все пак и продавача му търси некви 200 лв
За това ще станат ли или няма това е въпросът ?!? ;D
Krasi Tankista:
Ето човекът не ползва принтер, но резултата му е напълно достоен http://www.rbd-breslau.de/71-tips/14-bau_ep_215/14-bau_ep_215.html
Krasi Tankista:
Не, за това няма да стане. Виж снимките на готовите му принтове. Качеството им харесва ли ти? Ти пробвал ли си да си поръчаш нещо в някоя фирма? И не е ли по - добре да си ги купиш тези падащи детайли от фирмата производител на модела.
daddy_g:
Краси е напълно прав.
С този принтер от обявата няма как да изкараш такива дребни детайли. Стълбички и подобни на тях елементи са предимно за фотоец.
Детайли като тромби и т.н. бихе излезнали само на стереолитографски принтер. Моя вади най- добро качество на 20 микрона.
Krasi Tankista:
Ето го отговора. Сега трябва само да се намери човек, който да проектира тромбичките и пей сърце. :im_so_happy:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия