Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Моделите на Мартин Гетов

<< < (25/27) > >>

МАШИНИСТ:
42 на АТЛАС - ИВАЙЛО НЕНЧЕВ.виж из темите , някъде има доста публикации http://www.railwaypassion.com/forums/index.php?action=profile;u=1924
04 - МАРТИН ще каже . питай го лично.

Nenchev:

--- Цитат на: piko1 link=topic=5072.msg114497#msg114497 date=1549750037 ---
ПП  някой да знае кой е тоя болен мозък дето предлага 42ра серия на атлас по 90 лева  за един друг приятел питам

Dispatcher[/color]

--- Край на цитат ---

Моя милост е болния мозък.  Останаха ми само 20 бройки, които спрях от продажба - до 2-3 седмици ще е готово задвижването и ще се продават задвижени.  Цената е в порядък 250-300 лв.  Незадвижени ги на на в AliExpress.com по петдесетина лева...

mitko0888:

--- Цитат на: Nenchev link=topic=5072.msg114503#msg114503 date=1549792746 ---Моя милост е болния мозък. 

--- Край на цитат ---

Кога успя да се излекуваш? И как?

piko1:

--- Цитат на: Nenchev link=topic=5072.msg114503#msg114503 date=1549792746 ---Моя милост е болния мозък.  Останаха ми само 20 бройки, които спрях от продажба - до 2-3 седмици ще е готово задвижването и ще се продават задвижени.  Цената е в порядък 250-300 лв.  Незадвижени ги на на в AliExpress.com по петдесетина лева...

--- Край на цитат ---

Не знам за 50 виж 30-40лв по добре ( моя излезе 20лв ) малко steep идват тия 250-300 лева но зависи от задвижването ако е с електроника на Роко що пък не интересно сподели снимки на това задвижване попринцип от време оно хората знаят как се държа с търгашите изкуствено надуващи цените на жп моделизма у нас въпреки че от запад копуваме за стотинки ( последния номер на един все известен търгаш бе да ми иска 30 евро за доставка ( само за доставката ) на резервни части от роко който струват 10 евра от сайта на Роко с доставката ) така извинявам се ако си се обидил но принципно съм доста критичен що се отнася до такива работи
.

Nenchev:
Ни най-малко съм се обидил.  Еди познат, като чу цените и ми каза:. Егати скъпото хоби!!  По-добре марки да събирам.

Та за всекиго по нещо...

П.п.  задвижването е оригинално -разработено за този модел, а не е припасвано донорско.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия