Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Моделите на Мартин Гетов
МАШИНИСТ:
--- Цитат на: daddy_g link=topic=5072.msg111312#msg111312 date=1523886192 ---Най-добрата 04(тука не става дума само за визия) е на Адриан. Адри, ако искаш я снимай и качи снимки.
И няма да плача от мъка Машинисте, вярвай ми. Само ви гледам сеира.
--- Край на цитат ---
Добре. Да видим , щом АДРИ има най-доброто с кеф ще разгледам и споделя впечатления.
Относно плачещи от мъка - не разбирам защо визираш себе си.
Може би , защото има по добри от теб , знаещи и можещи ?
Или някой те е задминал със светлинни години в производството на модели ?
Иначе , да , много сеирджии има .
Навсякъде и във всичко.
pach:
--- Цитат на: МАШИНИСТ link=topic=5072.msg111300#msg111300 date=1523867952 ---ИНТЕРЕСНО !
Почти 180 пъти четена тема , а коментари - няма !
Няма поздравления за най-добрия / върха / модел на 04 , някога правен до сега в БЪЛГАРИЯ , Няма мнения и прочее.
Колегата май тури всички ни в малкия си джоб ?
Очевидно вдигна летвата до небето.
Такива моделисти са за пример и малко е да му дадеш титла ПРОФЕСОР !
АКАДЕМИК е вярно.
ОТЛИЧНО АКАДЕМИК ГЕТОВ ! :hi: :hi: :hi: :clapping: :clapping: :clapping: bg&flag bg&flag bg&flag
--- Край на цитат ---
Малко си се изказал....на чорчик !!!
Какво трябва да коментираме!?
Три снимки с ниска резолюция ли ???? ( четвъртата се повтаря)
Намекнах, че инфото не е достатъчно, но такова не бе дадено,
дори като общо описание!!!
Тоест модела продължава да е секретен!!!
Ти си единственият който го е видял на живо, за това и така се палиш!!! Ще ме прощаваш, ама това си е твоето мнение.... :dirol:
Като го видим и останалите, ще си кажем и ние мнението. :hi:
Но така или иначе, няма АБСОЛЮТНО НИКАКВИ други данни,
така че ще чакаме по-нагатъшното развитие!!!
Колкото до резолюцията на снимките, не е от сайта а от желанието да се споделят - с такава резолюция са качени там! ;D
--- Цитат на: daddy_g link=topic=5072.msg111306#msg111306 date=1523879776 ---Щото си голям разбирач щеше да знаеш че този в клуба е втория направен локомотив и е правен, заедно с първия по чертежите в книгата на Деянов. Всички следващи са по оригиналните чертежи на 04 предоставени от сегашния собственик на 2020 в Австрия. В модела на Марто до момента има 3 липсващи детайла.
--- Край на цитат ---
Интересно е все пак - кой е собственика на 2020!? :spiteful:
И как ( с каква резолюция ако щете) е споделил "верните" чертежи на локомотива??? :scratch_ones_head:
Това звучи вярно, точно толкова, колкото звуковият му дешифратор в модела.... :haha:
Според мен и двамата "моделист-конструктори" работят по едни
и същи чертежи...само дето имат къса памет за това!!!!! :lol: :lol: :lol:
Но аз помня съвсем точно, приятели!!! :yes:
Единия модел...става, но има много още да се желае.
Другия за сега става, но има много големи амбиции.
Ще можем да ги сравним, когато...ни се предостави такава възможност.
Както намеква колегата "Дер Хетцер" - довършителните
дейности никак не трябва да се подценяват!
Аз ще добавя към това ... и от двамата "конструктори"!
Ще чакаме и се надяваме...все така, както и до сега!!!
&bgflag :fool:
TANO:
--- Цитат на: МАШИНИСТ link=topic=5072.msg111300#msg111300 date=1523867952 ---Почти 180 пъти четена тема , а коментари - няма !
--- Край на цитат ---
Ми автора на темата сам си го е казал:
--- Цитат на: martochkata link=topic=5072.msg111275#msg111275 date=1523444381 ---2.За да не пишем излишно в темата на Л.С.
--- Край на цитат ---
Това трепе всякакво желание за коментари и въпроси. Пък ти развали омертата. И сега си имаме изписани 2 страници лай**. Дано Микси има служебна тоалетна хартия да ги позабрише.
Der Hetzer:
Понеже на всички ни е ясно че нещата се въртят около продажбите - казвам Ви го в прав текст:
Понеже няма как да дойда и да ги видя на живо, когато видя детайлни снимки, чието качество ме задоволява (ще ме извинявате, но малките снимки създават впечатлението че нещо се крие), когато чуя мнения от други хобисти и колекционери, които са ги виждали на живо, станали са собственици и в чиято преценка вярвам и когато стане видно че поръчките и покупките валят - тогава ще си купя барем 5 броя с различни номера, така постъпвам и с моделите на Пико, Роко, Брава, Ривароси, Акме, Трикс, Флайшман итн. итн.
Mixy:
Ще помоля участниците в дискусията да спазват правилата на форума и да се придържат към добрия тон.
Mixy
Администратор на Railwaypassion.com
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия