Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Моделите на Мартин Гетов
Adrian:
За мен началото е отлично - изглежда наистина като най-доброто , което сме виждали .
Но майсторлъкът е в боядисването - дано не го подцените !
Подозирам ,че задвижването и шасито също ще си го правите ? Или донор ?
martochkata:
--- Цитат на: МАШИНИСТ link=topic=5072.msg111300#msg111300 date=1523867952 ---ИНТЕРЕСНО !
Почти 180 пъти четена тема , а коментари - няма !
Няма поздравления за най-добрия / върха / модел на 04 , някога правен до сега в БЪЛГАРИЯ , Няма мнения и прочее.
Колегата май тури всички ни в малкия си джоб ?
Очевидно вдигна летвата до небето.
Такива моделисти са за пример и малко е да му дадеш титла ПРОФЕСОР !
АКАДЕМИК е вярно.
ОТЛИЧНО АКАДЕМИК ГЕТОВ ! :hi: :hi: :hi: :clapping: :clapping: :clapping: bg&flag bg&flag bg&flag
--- Край на цитат ---
Благодаря колеги за проявения интерес и похвали.
С моя приятел работим усилено по калупите и разработваме шасито.Ако всичко върви по план скоро ще излезнат първите бройки.При следващ напредак ще ви държа в течение.
Благодаря още веднъж за интереса и обективната оценка. :hi:
daddy_g:
--- Цитат на: МАШИНИСТ link=topic=5072.msg111300#msg111300 date=1523867952 ---ИНТЕРЕСНО !
Почти 180 пъти четена тема , а коментари - няма !
Няма поздравления за най-добрия / върха / модел на 04 , някога правен до сега в БЪЛГАРИЯ , Няма мнения и прочее.
Колегата май тури всички ни в малкия си джоб ?
Очевидно вдигна летвата до небето.
Такива моделисти са за пример и малко е да му дадеш титла ПРОФЕСОР !
АКАДЕМИК е вярно.
ОТЛИЧНО АКАДЕМИК ГЕТОВ ! :hi: :hi: :hi: :clapping: :clapping: :clapping: bg&flag bg&flag bg&flag
--- Край на цитат ---
Само не знам защо реши че модела е на 100% верен?
МАШИНИСТ:
Щото твоя е 100 % НЕ верен.
И ЩОТО СЪМ ГО ВИДЯЛ НА ЖИВО !
И щото още .... хиляди подробности,които е безсмислено да обяснявам,ЗАЩО !
АДРИ - Модела ще бъде от 0.
Тоест - няма донор.И нищо общо с познатите до сега донори и готови рами / шасита.
daddy_g:
--- Цитат на: МАШИНИСТ link=topic=5072.msg111305#msg111305 date=1523879520 ---Щото твоя е 100 % НЕ верен.
И ЩОТО СЪМ ГО ВИДЯЛ НА ЖИВО !
И щото още .... хиляди подробности,които е безсмислено да обяснявам,ЗАЩО !
АДРИ - Модела ще бъде от 0.
Тоест - няма донор.И нищо общо с познатите до сега донори и готови рами / шасита.
--- Край на цитат ---
Щото си голям разбирач щеше да знаеш че този в клуба е втория направен локомотив и е правен, заедно с първия по чертежите в книгата на Деянов. Всички следващи са по оригиналните чертежи на 04 предоставени от сегашния собственик на 2020 в Австрия. В модела на Марто до момента има 3 липсващи детайла.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия