Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел на български подвижен състав | Review a BG model

Серия 43 БДЖ

(1/15) > >>

Krasi Tankista:
Здравейте,
Представям на вашето внимание поредния си БДЖ проект. Това е електролокомотив серия 43 от първата доставка през 1971 година в Н0 1:87. Проектът е комерсиален и ще бъде финализиран до края на годината. Предвиждам изработката, както на по-евтина смолна версия, така и на модели от месинг. И в двата варианта на модела ще се включва богата детайлировка от лети и фотоофортни елементи. Ще има възможност за индивидуални конкретизации от страна на клиента. Например номера и ливреи от различните епохи, включително професионално състарени, аналогов или дигитален вариант  с или без звук. В приложените снимки можете да се запознаете с прогреса до момента:


Още снимки можете да видите на

https://www.flickr.com/photos/149432065@N07/albums/72157694994960385

Adrian:
След  леките заигравки по темата,  най-после драгият зрител може да се наслади на нещо тежко ;) Успех !

pach:
Много приятно изглеждат !!!
Надявам се да са тънки стени корубите, че на снимките не мога да преценя. Виждам и БДЖ-42. И тя ли ще се прави ( при горните условия).
Любопитно ми е израза " професионално състаряване" какво значи.Къде образоват професионално за моделизма!? :pleasantry:

Шегата на страна...но трябва да се представиш може би по обстойно. Повечето знаем кой си ( и това ни радва), но все пак понеже рядко пишеш и повече работиш, го направи. Тук това ще ти е като своеобразна визитка за тези които не те познават.
Избора си е изцяло твой разбира се!!!
 :hi: :hi: :hi:

pavlinbg:
Уникално! Досега не съм виждал по-добра коруба на 43-та серия!

Adrian:


Скоро ще се насладим и на следващият феномен - след 100-тина бурни овации и възклицания , само 3-4ма ще си ги купят  :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия