Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел на български подвижен състав | Review a BG model
Серия 43 БДЖ
IvanC:
След няколко месеца ще станат и при мен 4 години, откакто съм изпратил капаро, шаси-донор с нова печатна платка със звуков декодер, както и още 4 локомотивни печатни платки за монтаж на декодери - за останалите 4 локомотива, които Краси каза, че прави. И аз все още не съм видял модел, макар, че Краси ми изпраща снимки от време на време.
След предното ми мнение получих отговор от Краси и няколко снимки - на буферната греда и на коша отвътре.
Аз мога да съм много търпелив, което е в момента за този модел. Все още предпочитам да получа завършен модел, отколкото да си взема обратно капарото и донора. Май има някаква надежда да получа модел...
Иван
Adrian:
In Krasi Tankista WE TRUST! :rtfm:
KRAKOMOBILA:
Аз също съм много търпелив, но това е до време. Споделих му и продължавам да съм на мнението, че си искам модела и ако някога стане готов ще си го платя целият, но не желая да съм финансово ангажиран за неопределено време.
Mironista:
Имаше една песен за пирамиди и фараони, за едно куче дето влачи един реис и няма диря и няма нищо вече и те така. Аз не знам как може да се чака 5 години за един модел, не го разбирам това, може би не съм толкова умен и прозорлив не знам.
IKAR:
Другия вариант го знаете - ширпотреб моделите на маститите производители Made In China и Made in Vietnam примерно с драскотините, залепените детайли на криво, разместените джамове и Бог зна ща простотии извътре. Понеже тези народи традиции и опит в дребошлъците и пипкавата часовникарска работа нямат абсолютно никакви, но печалбата му е майката...Единствено адски скъпите, с много малък набор от модели и при които също се чака с години Вундер, Динглер, Файн Моделс и Лематек/Лемако все още се правят в Корея. Някои от въпросните фирми, като Микро Метакит, взеха, че и фалираха...Така че сами си правете изводите...Не само с моделите е така - новата книга за Икарус излезе с четири години закъснение, втория том на дядо Стефан още го чакаме....
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия