Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Timesaver или маневрен макет
mitko0888:
Заигравката с лего до къде води: ЦЪК
emilchaushev:
Аз лично не искам децата да се превръщат в прости консуматори- това родителите им го осигуряват идеално (за съжаление). Искам да си напънат главиците, да има цел, да има решения, да има усилия, защото нищо в живота не се дава даром. Тогава "победата" от резултата е по- сладка. А и трябва да се научат да спазват правила.
Аз лично искам на нашия Timesaver да има пълен ландшафт- цистерните (Z) да се слагат пред ГСМ, покритите G вагони пред магазия, Е вагони на площадка с кран, L, S вагони на рампа, I(хладилни) пред хале за замразени продукти. И всичко това с мостчета, тревички.
Идеята на Милен е повече от прекрасна, особено частта с ферибота, че такива водни пристанища още не сме творили. Хем да напълни окото, хем да приближи до действителността. Безкрайни възможности за маневри и комбиниране на различни по сложност задачи. Мноооого, ама много се замислям за този сценарий и все повече ми харесва.
Ето реализацията на колегите от Унгария. Вижда се и аудиторията каква е.
Mixy:
--- Цитат на: emilchaushev link=topic=5101.msg112036#msg112036 date=1528868593 ---Идеята на Милен е повече от прекрасна, особено частта с ферибота, че такива водни пристанища още не сме творили. Хем да напълни окото, хем да приближи до действителността. Безкрайни възможности за маневри и комбиниране на различни по сложност задачи. Мноооого, ама много се замислям за този сценарий и все повече ми харесва.
--- Край на цитат ---
Само да вметна: оригиналният макет "Gum Stump & Showshoe Railroad" е дело на Chuck Yungkurth, а модифицираният вариант и разиграният сценарий в симулатора на SCARM са публикувани в YouTube канала Four Chuffs Per Revolution от автор, чието истинско име ми е неизвестно.
:yes:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия