Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макет на кула за вода
totomoto:
Най-после ми остана малко време за покрива. Най-важното е, че вече се спрях на визията му - натам е лесно. Четирите ската са еднакви, като на единия има нещо като капак за достъп - нямам много снимки на този детайл и ще творя ;D. Вижда и се края и пак усещам познатия сърбеж в ръцете за нещо ново :yes:. Две снимки:
totomoto:
Покрива е готов. На ред е капака - по него няма нищо сложно.
Цветовете не са много верни, но това не е толкова важно.
totomoto:
Колеги, имам нужда от съвет! Направих такава голяма пауза точно на края, защото осъзнах, че съм допуснал досадна грешка :(. Когато започнах да покривам покрива трябваше да реша на кой скат да сложа капандурата. Не го мислих много-много защото знам, че и четирите са еднакви. Да - ама не :wacko:. Капандурата трябва да е на ската, който е от страната на малката площадка - това е и причината това разширение да е там. Чудя се сега дали да го оставя така (няма отношение към качеството на самата кула) или да го ремонтирам. Ако го оставя това никога няма да ми даде мира и тази куличка за мен винаги ще бъде "сбърканата" кула :(. Дали не е по-добре да я наричам "ремонтираната" кула 8). Като цяло явно знам какво трябва да се направи, но много мразя да преправям току що направени неща. Какво мислите?
pavel75:
Гласувам за "сбърканата кула". И аз не обичам преправените неща, пък така ще има и някакъва особеност за която винаги може да стане приказка. Даже в живота не всичко е точно подредено.
Vlado:
Моделът е перфектен! Поздравления! Отдавна не бях виждал толкова сърцата и прецизна работа. Според мен преправяй само ако това няма да доведе до големи промени в другите части от модела, т.е. ако се наложи заради това преправяне да развалиш и голяма част от останалото, не пипай. Може да ти е трън в очите грешката, но пък е по-добре от съсипан модел, нали?!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия