Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макет на кула за вода

<< < (2/9) > >>

totomoto:
Брех, верно 200$! Грингосите умират за колекционерски глупости. Точно тези 200$ ще си ги спестя и още как  :drinks: :victory:!

totomoto:
Почнах я. Първи са краката, а тя има доста  ;D. Смятам да я строя от долу на горе, а не на части. Има един детайл в чертежа, който не ми е ясен, но ще се допитам до колективния мозък на форума, когато стигна до там. Една снимка:

Цвета на дървото ще е по-"дървен" в сравнение с кулата за въглища. Тя трябваше да е преобладаващо черна заради естеството на замърсяването си, но тук трябва да подходя различно. Смесих черен с орехов байц до достигане на нюанса, който смятам за добър. Един съвет от мен - когато правите по този начин свой цвят е хубаво да сте сигурни, че ще стигне за цялото начинание. НЯМА начин да направите същия нюанс отново ако боята свърши  :good:.

totomoto:
Много краци - много нещо  ;D. Свършиха ми бъркалките и спирам за днес. Белите крайчета на гредите ще бъдат боядисани авкорст.

totomoto:
Чисто нови греди за платформата:

Хоп - вече са стари. На живо разликата е голяма. Не съм се старал много с тези снимки.

Голям зор беше с тези клечки - не са от балса, а от бъркалки и са бая корави.

Кофража за втора плоча е готов:

И една по-добра стълба от тези на другата кула, че ми беше направена забележка, не без основание  :drinks:

totomoto:
Вече готовото ниво. На заден план се вижда бъдещия резервоар:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия