Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Линк към нещо интересно - има все пак връзка с хобито ни!
pach:
Смяташ, че от тук ще се връщат на бул."Витоша" ли?
Аз си мислех, че е някакво временно решение , подобно на трамвая при Руското посолство, тоест вместо обръщателно ухо...
pavel75:
Не съм 100% сигурен, но май това ще им е постоянен маршрут - бул. Ботев - Петте кьошета - Витошка.
Витошка от Съдебната палата до НДК става изцяло пешеходна част.
Но това е по проект само, а видяхме че това правителство днес казва едно, а утре е друго. Така, че ....
spas_tf:
Така ,да се намеся Аз - Придворния архитект на Клуба :pleasantry:
Трамваят ще е постоянно там , защото метрото ще върви под бул. Витоша. Реално обаче релсите няма да се махат , защото там ще има туристически ретро-трамвай ,които ще е от Съдебна палата до НДК и обратно (малко е безумно според мен, но все пак!! ) Това нещо е заради 2-ри диаметър на метрото , който от Централна гара - Лъвов мост - ЦУМ - НДК - Хотел Хемус - Хладилника ще стига почти до "Околовръстен път" от където в бъдеще ще прави връзка с Младост 4 и разклонението на 1 - ви диаметър до Бизнес Парк - София
pach:
Развитие на новото трамвайно трасе до днес 7 юли...
Явно ще е с входни светофари по единичната линия, а не с "регулиране" от хора както бе навремето при руското посолство докато строяха изхода на днешното метро...
По любопитно е защо оставиха автомобилната улица (от страни пряката) отворена - няма ли да се пречкат по единичното трасе !?
Впрочем, днес трамвайте в/от посока НДК подлеза вече се движеха...
pach:
http://www.youtube.com/watch?v=DX9nrq6dF3g&feature=player_embedded
10 минути приятна музика и влакове...американски. :hi:
Който му харесва да се поразходи из другите клипове с "Palo Verde" в името си!!!
Приятно гледане!
;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия