Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Линк към нещо интересно - има все пак връзка с хобито ни!
vlado1:
И една "семпла и неангажираща" диорамка от чехите от http://trainmania.info. Отново в ТТ:
http://trainmania.info/zapisky.html#diorama_hagenau
KRAKOMOBILA:
Чехите и Словаците съм ги признал за едни от най-добрите в направата на макети. :)
CaLLlo:
Кал върху асфалт и
асфалт върху кал и
после ... трева ... мила родна картинка ...
Да, добре е емитирано, евала! Но какъв е смисълът да се макетират неорганизираността, мързелът или който и да е друг недостатък на когото и било, като един ден това би могло да се оправи само с един замах!?! Такъв макет се превръща в паметник на нещо негативно и започва да му прави реклама.
Т.ч. не съм фен и го считам за напразно хвърлена енергия, време и средства, пък да е истинско колкото си ще!
Същото се отнася и за друг макет, където е пунтиран асфалт с кръпките по него. Жалко ще е ако на автора му харесва точно такова!
Хайде поне на макета да не си правим живота толкова жалък колкото са ни го направили в действителност!
schatsi:
--- Цитат на: CaLLlo link=topic=512.msg49762#msg49762 date=1290530136 ---
Кал върху асфалт и
асфалт върху кал и
после ... трева ... мила родна картинка ...
Да, добре е емитирано, евала! Но какъв е смисълът да се макетират неорганизираността, мързелът или който и да е друг недостатък на когото и било, като един ден това би могло да се оправи само с един замах!?! Такъв макет се превръща в паметник на нещо негативно и започва да му прави реклама.
Т.ч. не съм фен и го считам за напразно хвърлена енергия, време и средства, пък да е истинско колкото си ще!
Същото се отнася и за друг макет, където е пунтиран асфалт с кръпките по него. Жалко ще е ако на автора му харесва точно такова!
Хайде поне на макета да не си правим живота толкова жалък колкото са ни го направили в действителност!
--- Край на цитат ---
...а що да го стерилизираме ?!?
schatsi:
...всъщност всеки има право да си направи макета и влаковете както му харесват..., но защо ако на някой нещо не му харесва трябва непременно да го освирка и оплюва....?!?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия